Лайм

"Холостяк" Алекс Топольський відповів, чому не повертається в Україну з Балі

Чоловік озвучив одну із причин

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-12" Алекс Топольский вже доволі тривалий час живе за кордоном. Чоловік, який раніше розповідав, у скільки йому обходиться перебування на Балі, цього разу висловився про повернення до України.

У своєму блозі в Instagram Холостяк відповів на питання, які цікавили його підписників. Так, Топольський заявив, що найближчим часом не планує повертатися до рідної країни. Одна з основних причин – робота.

Алекс ТопольськийФото: instagram.com/alex_topolsky

"Друзі, мені важко відповісти на це запитання, бо я вже 13 років там не мешкаю. Я люблю Україну всією душею, там мій дім, там я виріс. Але поки що я тут, працюю та розвиваюсь, щоб підтримувати свою сім'ю", - пояснив він.

Читайте на тему: Алекс Топольський похизувався романтичним побаченням з дівчиною: фото.

Також бізнесмен зазначив, що навіть у випадку своєї відсутності тут не випав з українського контексту та знає, які події зараз відбуваються.

"Я стежу за новинами та в курсі всього що відбувається, допомагаю пожертвуваннями. Я не публікую всього цього з однієї причини: намагаюсь акцентувати свою увагу на тому, що я можу зробити прямо тут і зараз, як можу допомогти своїй сім'ї та країні", - відповів Алекс на наступне питання.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Нагадаємо, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери "Холостяка" описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Він народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки. Вже близько року живе на Балі.

У фіналі романтичного реаліті обрав 25-річну модель Катерину Лозовецьку. Проте вже згодом пара повідомила про розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації