Лайм

Забула вдягнути бюстгальтер: Анна Неплях схвилювала мережу відвертими фото на відпочинку

Знімки моделі викликали бурхливе обговорення у коментарях

"Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях любить подорожувати, про що свідчать її яскраві світлини у соцмережі. Наразі українська модель відпочиває в Йорданії та з радістю ділиться з підписниками знімками зі священних місць.

Титулована українка щодня публікує в Instagram фотографії з відпочинку, але останні кадри отримали найбільше реакцій. Справа в тому, що Анна не одягла бюстгальтер, через що фото вийшли досить відвертими. Модель позувала в жовтих палаццо та білому топі з тонкої тканини, з-під якого просвічувались груди.

Фото: instagram.com/neplyah

"Гарно, але здається, ти забула одягнути ліфчик" , - пишуть дівчині у коментарях. - "Хочу таку ж впевненість у собі", "Зараз знову комусь очі виколюють соски", "Гарний ліфчик - ось тільки де він?", "А хіба так можна ходити?" .

Читайте також: Навіщо злити людей: Ксенія Мішина похизувалась відпочинком на курорті та отримала хейт.

Фото: instagram.com/neplyah

Проте найбільше Анні "дісталося" за кадри після купання у священній річці, де був хрещений Ісус Христос. Ритуал обмивання у водах Йордану відбувається у білій сорочці із зображенням Хрещення Господнього, одягненої на голе тіло.

Занурившись у холодну воду, тонка тканина прилипла до тіла і підкреслила пишні форми моделі. За ці відверті кадри Неплях вислухала найбільше критики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Неплях | Hanna Neplyah (@neplyah)

"Я в шоці. Ви як всі взбісилися дівчата. Таке святе, а тут сорочка прозора. Ну, хоч цензура якась була. А потім пишуть - не дивіться, завідуйте мовчки і так далі. І половина тут щось трясе, чимось світить ... Більше нічого показати заради хайпу?";

"Я також подумала коли переглянула пост. Лише голі цицьки в очі кидаються... думаю, що так воно було і задумано. Як і завжди.... Мені було б соромно показувати людям, що я поринаю в святу воду в напівпрозорій футболці і це показую.. Виглядає, ніби у вашого поста була інша місія. Я розчарована";

"А це так сказали обов'язково без ліфчика заходить до Йордану або хто як хоче?";

"Ну навіщо такі подробиці? Якось неприємно".

Анна відповіла підписницям, які звинуватили її в хайпі. "Якщо ви бачите в цьому хайп - це ваш рівень сприйняття. За правилами, під сорочкою взагалі нічого не повинно бути. Сорочка та, яка продається перед самим Йорданом, і безпосередньо призначена для купання", - пояснила "Міс Україна Всесвіт".

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше Анна Неплях дала пораду дівчатам, які погладшалии під час війни.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України