Лайм

Це моя людина: дівчина Володимира Остапчука розповіла про початок їхнього роману

Катерина відповіла на питання підписників

Обраниця українського телеведучого Володимира Остапчука поділилася новими подробицями їхніх стосунків. Катерина Полтавська розповіла, що практично одразу зрозуміла, що Володимир - її людина.

Детальніше про особисте 22-річна дівчина написала, коли відповідала на питання своїх підписників. "Він перший запропонував зустрічатися? Ти одразу зрозуміла, що це твоє?" – поцікавився хтось із юзерів.

Фото: instagram

"Ми разом сіли і обговорили, хто ми один одному, всі моменти, які хвилюють, наші очікування. Бо стосунки з публічною людиною мають нюанси. Я не зовсім пам'ятаю, що думала після першого побачення, але, напевно, підсвідомо одразу вирішила, що це моя людина. Хоча свідомо спочатку говорила подругам, що не піду на друге побачення, бо мене лякала його професія.

Читайте також: Люблю, коли багато діток: Остапчук зізнався, що знову хоче стати татом.

Не дивлячись на те, що я веду свой блог і те що я дуже відкрита людина, ви все одно можете помітити, що я не люблю розмовні, рідко себе знімаю і т.д. А стосунки з ним - це постійна увага з боку незнайомих людей, яку я не можу контролювати. Тому я сумнівалася. Але зараз я не шкодую про своє рішення", - пояснила Полтавська.

Фото: instagram

Окрім того, дівчина шоумена висловилася і про його минулі стосунки. Адже попередні шлюби знаменитості продовжують публічно обговорюватися та навіть час від часу опинятися в центрі скандалів.

На хейт на адресу її обранця Катерина відповіла, що знає значно більше, аніж знають усі інші: "Я розумію, що Вова наробив помилок у перших стосунках. Не думайте, що ідеалізую. Але я знаю більше й моментами – зовсім інакше від того, що знаєте ви. Головне, що він визнав ці помилки, пропрацював з психологом і сам собі пообіцяв їх не повторювати".

Фото: instagram

Також Полтавська додала, що досвід - звична річ для 38-річного чоловіка. Вона наголосила, що оцінює Остапчука не за минулими вчинками чи помилками, а за відношенням до неї.

"Для мене нормально, що він за 38 років був одружений і має дітей. Було б дивно, якби навпаки. Класно, що є такий досвід. Наші стосунки з ним для нього треті серйозні за все життя. Я оцінюю його по його відношенню до мене – і, повірте, краще чоловіка я не могла уявити".

Фото: instagram

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська почали зустрічатися в період повномасштабного вторгнення. Почати нові стосунки шоумен наважився після розлучення з другою дружиною - юристкою Христиною Горняк.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення