Лайм

Люблю, коли багато діток: Остапчук зізнався, що знову хоче стати татом

Зірка розповів про свою родину

Український телеведучий Володимир Остапчук, який лише нещодавно підтвердив свої стосунки з Катериною Полтавською, зробив відверту заяву стосовно дітей. Він зізнався, що любить, коли у родині багато діток, і щиро захоплюється багатодітними сім'ями.

Детальніше про це шоумен розповів у своєму блозі в Instagram. На питання підписників про те, чи планує він ще поповнення, чоловік дав наступну відповідь: "У моїх батьків нас троє. Причому я з сестрою – двійнята. Так, люблю, коли багато діток в родині. Щиро захоплююся класними сім'ями Анатолія Анатоліча тта Тимура Мірошниченка. Мені дуже шкода, що мої Еван та Емілька дуже далеко зараз… Болюча тема для мене".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Окрім того, Остапчук поділився чому перестав пити. Він зазначив, що припинив вживати спиртні напої за компанію зі своєю 22-річною обраницею, а згодом виявив позитивні наслідки від цього рішення.

"Перестав пити за компанію з Катею. З 7 березня не вживаю алкоголь взагалі. Спочатку хотів почистити організм, навіть сходив на чек-ап. З плюсів – схуд на 6 кілограмів, стала краще шкіра, бадьорий і добре сплю. З мінусів – зникли друзі", - пояснив знаменитість.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Читайте на тему: Доводиться бачити: колишня дружина Остапчука розповіла, чи слідкує за його новими стосунками.

Нагадаємо, ведучий уже має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко - сина Евана та доньку Емілію. Однак наразі він не може бути з ним поруч через відстань. Діти з його колишньою дружиною знаходяться за кордоном. У другому шлюбі з юристкою Христиною Горняк зірка не мав дітей.

Остапчук з сином та донькоюФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук - український теле-радіоведучий, актор, стендап-комік. Був ведучим пісенного конкурсу "Євробачення 2017", розважального шоу "Маска" та музичного талант-шоу "Співають всі" на каналі "Україна". Наразі він став ведучим шоу "Ліс Рук" на телеканалі "Дом".

Володимир Остапчук та Катерина ПолтавськаФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші