Лайм

Самотність це таке: Наталка Карпа відповіла на чутки про розлучення з чоловіком-військовим

Співачка розповіла про непростий період у сім'ї

Співачка Наталка Карпа та військовослужбовець Євген Тєрєхов (позивний "Титановий Джексон") зіткнулися з кризою у шлюбі. Подружжя, які виховують маленьку доньку, почали жити окремо ще до початку повномасштабної війни, і це спровокувало розмови про розлучення. Артистка прокоментувала ці чутки й чесно відповіла, разом вони чи ні.

В інтерв'ю ЖВЛ Наталка зізналася, що за останній рік бачила чоловіка лише п'ять разів. Євген, який захищає Україну з 2014 року та отримав важке поранення, після початку повномасштабного вторгнення РФ повернувся на фронт. Карпа з болем розповідає, що чоловік не бачить, як росте їхня дочка.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Водночас співачка не приховує, що у них із чоловіком був непростий період перед війною, і зараз їхні стосунки "на паузі". Наталка вірить, що вони з Євгеном зможуть зберегти сім'ю, але й не відкидає того, що вони розійдуться. За словами зірки, зараз вона вже не боїться самотності.

Читайте на тему: Камалія розлучається з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу.

"У нас були непрості моменти перед війною. Війна дала нам той час, щоб ми для себе щось зрозуміли або не зрозуміли. А час покаже. Людина сама приходить у цей світ і сама йде з цього світу. Тому, Карпа, розслабся. Самотність – це таке", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

"Зараз все стоїть на паузі, тому що в країні війна. Ми почекаємо. Ми мудрі люди. Я вірю, що ми розберемося з тим усім по-доброму, по-мудрому. Я знаю одне, що хочу бути щасливою жінкою. Я цього заслуговую”, – підсумувала Карпа.

Наталці Карпі 41 рік. З Євгеном Тєрєховим, який молодший за неї на 8 років, співачка познайомилася у 2015 році. Через рік у День всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" учасник АТО зробив коханій пропозицію. Весілля відбулося у вересні 2016-го у Львові. У 2019 році у пари народилася дочка Злата.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Раніше чутки про розлучення з Наталкою Карпою прокоментував Євген Тєрєхов.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували