Лайм

Не дозволяє мені розповідати: Єфросиніна пояснила, чому її донька уникає публічності

Знаменитість назвала причину

Маша Єфросиніна, син якої опинився у лікарні через опік, розповіла про свою доньку. Як відомо, 19-річна дівчина уникає публічності і навіть забороняє своїй зірковий мамі багато говорити про неї в інтерв'ю.

Таку позицію своєї дитини ведуча пояснила в рамках програми, яка вже вийшла на YouTube-каналі Liganet. Вона зазначила, що її Нана абсолютно не любить бути в центрі уваги.

Донька Єфросиніної НанаФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Нана дійсно дуже не любить публічність. Вона навіть не дозволяє мені розповідати. На всі мої запитання: "Ну чому так жорстко і чому так строго?", вона сказала: "Мама, от уяви собі, що тобі подобається публічність, а мені з точністю до навпаки. Я не розумію всього того, що відчуваєш ти. Мені не подобається, коли мене обговорюють. Мені не подобається, коли говорять за мене. Мені не подобається, коли мене знімають. Мені навіть не подобається, коли дивляться на мене на вулиці. Я того не хочу. Я хочу свободи. Я хочу вільного життя. Я хочу належати сама собі", - сказала Єфросиніна.

Читайте на тему: Маша Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама їздила в Москву на день народження онучки.

Також знаменитість поділилася деталями про навчання своєї доньки. Як пояснила ведуча, після здобуття освіти в Канаді Нана зрозуміла, що хоче бути поближче до родини, тому нині навчається в Нідерландах.

"Вона захотіла поїхати в Канаду, щоб закінчити коледж, який дає можливість вступати в університет без проблем особливих. І, звісно, вона обрала Канаду, і потрапила на ковід. Канада, як відомо, тоді славилася найбільш жорстокою системою ізолювання. Студенти буквально були заперті в своїх резиденціях при університеті, і на неї це справило шалене враження… Просто понівечило її нервову систему. Вона собі своє життя геть по-іншому уявляла… Точно не те, щоб сидіти в комірці зі своїми сусідками і не виходити звідти півроку", - розповіла Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Вона відчула, відстань що відстань в 10 000 км - це страшно. Вона сказала: "Ні, більше ніякої Канади та Америки. Я буду поближче до вас, буду в Європі". Вона подала документи в п'ять різних вузів. Коли повернулася в 2021 році наприкінці, вона здала екстерном другий курс, приїхала відпочити, і зустріла тут повномасштабне вторгнення. І вимушена була з мамою, з братом і собакою скитатися по Європі. Але вона вже вступила до університету і навчається в Нідерландах. Вона хоче додому, скоро приїде на кілька тижнів на канікули", - також додала ведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросініна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів "Charity weekend". У 2003 році вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. Зараз чоловік служить у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували