RU  UA

Дізнатися

Вдома: Лілія Ребрик показала своїх батьків на родинному фото

Люди зазначили, що зірка схожа на свого батька

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка нещодавно зіштовхнулася з хейтом через синці під очима, показала родинне фото. На знімку вона позувала зі своєю мамою і татом.

"Як добре поруч з батьками, вдома - там, де виріс! Там, де твоє серце, твої спогади, твої дитячі мрії. Між виставами у Чернівцях та Хмельницькому встигла побачити маму з татом. Цілий день я була справжньою дитиною своїх батьків - так склалося, що цього разу я тут без своїх дівчат, тому вся опіка та турбота мені", - поділилася знаменитість у Instagram.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Як добре спати у своїй кімнаті, у своєму ліжку, дивитися на "до мурах по шкірі" знайомий вид за вікном. Як добре ввечері говорити з батьками, ділитися з ними тривогами, радощами та надіями, - також зазначила Ребрик. - Любіть своїх батьків, цінуйте кожну проведену з ними хвилину, скажіть "люблю, сумую, дякую". Ніколи в житті ці слова не будуть зайвими!".

Читайте на тему: Колишніх гімнасток не буває: 41-річна Лілія Ребрик вразила гнучкістю та граціозністю.

У коментарях під постом колеги та шанувальники залишили для родини багато приємних слів. Також чимало користувачів мережі зазначили, що Лілія схожа на своїх батьків, особливо на батька.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик - українська акторка та телеведуча. У 2011 році брала участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі СТБ у парі з Андрієм Диким. З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі «Україна».

У 2011 році вийшла заміж за свого партнера по паркету Андрія Дикого. У 2012 році у пари народилася доньку Діана, у 2018 – донька Поліна.

Лілія Ребрик з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним