Лайм

Мали дуже приємну розмову: Юлія Саніна розповіла, про що спілкувалася з королем Чарльзом

Українська співачка та британський монарх зустрілися у Ліверпулі

Напередодні король Чарльз ІІІ та королева-консорт Камілла відвідали Ліверпуль, аби відкрити та запалити вогні на сцені "Євробачення-2023", яке проведе Велика Британія від імені України. Однією з учасниць цієї події стала Юлія Саніна, ведуча цьогорічного конкурсу.

На особистій сторінці в Instagram фронтвумен українського гурту The Hardkiss поділилася емоціями від знайомства з британським монархом та розповіла, про що говорила з королем.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Ми мали дуже приємну та змістовну розмову з Його Величністю Королем Чарльзом ІІІ. Я встигла сказати все, що планувала, - поділилася співачка. - Від усього українського народу я подякувала за ту підтримку, яку ми отримуємо від Сполученого Королівства Великої Британії та від королівської родини. Наголосила на тому, наскільки важливо та приємно, що саме Велика Британія від імені України приймає цього року конкурс "Євробачення".


Також Юлія Саніна з британським королем обговорили, як багато талановитих українців бере участь у підготовці до конкурсу, і скільки чудових українських артистів виступить на сцені цьогорічного "Євробачення".

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Мені здалося, що королівська родина вже налаштована дивитись усі три ефіри "Євробачення 2023", - зазначила українська співачка.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

У півфіналах "Євробачення 2023" співатимуть 5 українських артистів: представниця України на "Євробаченні-2010" Alyosha, учасниця від України на конкурсі 2014 року Марія Яремчук, Злата Дзюнька, яка представляла Україну на дитячому "Євробаченні-2022", репер OTOY та Юлія Саніна, яка цьогоріч буде однією із чотирьох ведучих гранд-фіналу.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Читайте також: Руслану не запросили виступати на Євробаченні-2023: організатором довелося змінити рішення.

У фіналі "Євробачення" перед 160 млн. глядачів заспівають Джамала, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, гурти GO_A та Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у британському Ліверпулі. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня. Нашу країну представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Шанси України на перемогу на "Євробаченні-2023" знижуються. Дізнайтеся, кому пророкують перше місце у пісенному конкурсі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни