Лайм

Джамала вшанувала пам’ять музиканта Володимира Макаровського, який загинув після удару по Умані

Життя чоловіка обірвалося у лікарні

Українська виконавиця Джамала вшанувала пам'ять відомого рок-музиканта Володимира Макаровського, який загинув 28 квітня внаслідок російського обстрілу по Україні. У соцмережах артистка опублікувала фото чоловіка та висловила слова співчуття його рідним.

"Сьогодні в Умані помер батько моєї подруги Володимир Макаровський. Співавтор декількох моїх пісень, музикант та дідусь трирічної онуки. Раша не втомлюється нас тероризувати. Мої співчуття, не пробачимо", - прокоментувала трагічну подію знаменитість у Instagram.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте на тему: Після нічної ракетної атаки Володимир Остапчук розповів про батьків в Умані.

Володимир Макаровський був талановитим вокалістом та гітаристом, виступав у рок-гурті "Фокстрот". Жителі Миколаєва, які знали чоловіка особисто, продовжують вшановувати його пам’ять та ділитися своїми спогадами про нього.

"До нього завжди можна було зайти в гості, попити чаю та поговорити про музику. Він завжди ділився з нами, молодими рокерами, усім, що вмів і знав... Справжній Музикант, справжня Людина... Талант... Учитель", - згадують артиста у соцмережах.

Володимир МакаровськийФото: facebook

Про смерть Макаровського у Facebook повідомив його знайомий Антон Слєпухін: "Помер у заповідному місці, в Умані, від прильоту визволителів. Якщо потойбічний світ існує, він знайде там непогану компанію дружбанів, з якими можна круто поджемити. Спочивай з миром…".

Відомо, що життя чоловіка обірвалося в лікарні, куди його доправили після обстрілу житлового будинку в Умані. Наразі відомо вже про 17 загиблих внаслідок влучання ворожої ракети у багатоповерхівку.

Кількома годинами раніше Джамала також опублікувала пост, у якому висловилася про масовану ракетну атаку окупантів по нашій країні:

"Умань, Дніпро та Київщина. Цієї ночі Росія знову атакувала Україну крилатими ракетами та БПЛА. Є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким загиблих. Не передати словами те, що я відчуваю щоразу, коли читаю ці новини. В черговий раз вони здійснюють обстріл тоді, коли люди сплять. Коли сплять діти…".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця