Лайм

Недалеко від нашого дому: Осадча показала наслідки ракетного обстрілу на Київщині

Знаменитість закликала світ не забувати про війну

28 квітня російські загарбники в черговий раз атакували низку українських регіонів. Окрім обстрілу Умані та Дніпра, також окупанти завдали ракетний удар по Києву.

Під час повітряної атаки ворога сили протиповітряної оборони збили в районі столиці 11 крилатих ракет і 2 безпілотники. Внаслідок падіння уламків в Оболонському районі міста перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття. В Українці внаслідок обстрілу на Київщині травмовано двох людей.

Фото: instagram.com/kosadcha

Наслідки нічної атаки прокоментувала у соцмережах телеведуча Катя Осадча. У Instagram вона опублікувала пост та stories, у яких показала фото руйнувань.

"А це недалеко від нашого дому… Українка сьогодні", - написала зірка у підписі до кадру, зробленого на Київщині.

Фото: instagram.com/kosadcha

Зазначимо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов живуть під Києвом, в елітному селищі Романків, що у напрямку Конча-Заспи. Відстань між Романковом та Українкою – трохи більше 20 кілометрів.

Фото: скриншот

Також відомо, що будинок подружжя знаходиться неподалік військової частини, тому в перший день російського вторгнення пара виїжджала з рідного дому. Через якийсь час вони все ж вирішили повернутися.

Читайте на тему: Після нічної ракетної атаки Володимир Остапчук розповів про батьків в Умані.

Осадча закликала всіх не забувати про злочини, які Росія щодня чинить в Україні, і також не думати, що війна десь далеко, адже з її наслідками може зіштовхнулися абсолютно кожен:

"Пост для всіх, хто думає, що зі мною війни не буде! ВІЙНА ДУЖЕ БЛИЗКО ДО КОЖНОГО НА СВІТІ. Ми, українці, теж так думали – зі мною цього не станеться. Після року війни ми продовжуємо мати економіку, що розвивається, бізнес. Сотні тисяч українців, які живуть і працюють щодня, лягають спати щовечора і не знають, чи вдарить ворожа країна цієї ночі ракетою".

Фото: instagram.com/kosadcha

"Сьогодні вночі Росія знову атакувала Україну ракетами та безпілотниками. В Умані ракета влучила в житловий будинок. Загинули 10 людей, серед яких - трирічна дитина. Уявіть собі, вони лягли спати з планами на сьогодні, з планами на життя і їх убила Росія... У кожного на світі свої справи, війна далеко, хтось там щось пише. Але якщо ви читаєте це, то ВІЙНА ДУЖЕ БЛИЗЬКО, і ви особисто можете знати таких як ви, але вони вже не можуть відвести дитину в садочок і вже не прокинуться... Не будь байдужим, пам'ятай про Україну", - також зазначається в публікації ведучої.

Фото: instagram.com/kosadcha

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували