Лайм

Моя репутація - це все моє життя: Тіна Кароль видалила свій новий кліп після скандалу з росіянами

Співачка потрапила у скандал через нове відео

28 квітня Тіна Кароль випустила новий кліп "Honey & МЕД", до зйомок якого, як з'ясувалося згодом, були причетні росіяни. Наступного дня після релізу відео зникло з офіційного YouTube-каналу виконавиці.

В ефірі студії "Сніданку з 1+1" артистка заявила, що видалила кліп, зазначивши, що їй самій гидко від того, що до її роботи доклали руку громадяни країни-окупанта. До того ж, за словами української зірки, репутація у рідній країні для неї є дуже важливою.

Кадр з кліпу "Honey & МЕД" Фото: facebook.com/tina.karol

"Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене. Це боляче для мене. Але ми на маємо права собі дозволити, щоб навіть так, опосередковано, з'являлися такі наративи. Я не хочу. Для мене моя репутація – це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні і для мене війна почалася 2014 року. Я люблю цю державу і вже давно поставила національні інтереси вище за свої. Мені просто самій огидно, що в моїй роботі є ці люди", - пояснила своє рішення Тіна Кароль.

Кадр з кліпу "Honey & МЕД" Фото: facebook.com/tina.karol

Також Тіна пояснила, чому випустила кліп у день, коли Росія завдала чергового ракетного удару по українських містах і вбила понад два десятки людей, серед яких п'ятеро дітей.

За словами співачки, пісню "Honey & МЕД" вона написала сама і присвятила її своєму покійному чоловікові Євгену Огіру. Кліп, наповнений символізмами, співачка вирішила випустити у роковини смерті коханого - 28 квітня було 10 років, як продюсера не стало.

Читайте також: Під час ракетного удару по Умані загинув відомий рок-музикант Володимир Макаровський.

Кадр із кліпу "Honey & МЕД" Фото: facebook.com/tina.karol

Після публікації відео "Honey & МЕД" користувачі мережі знайшли у музичній роботі "російський слід". Над кліпом працювала команда українського режисера Генрі Ліпатова, власника компанії Beverly.films у США. Серед членів команди є люди з паспортом РФ.

Тіна Кароль стверджує, що не знала всіх, хто працював над відео. Проте Telegram-канал "Культурна прачечна" пише, що співачка у своєму Instagram відмічала росіян у дописі, але незабаром вилдалила позначку.


Раніше Тіна Кароль показала, в якій сукні виступатиме на "Євробаченні-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували