Лайм

Влад Яма у США закликав триматися і нарвався на хейт українців: фото

Пізніше зірка виправдався за своє звернення до шанувальників

Влад Яма в черговий раз нарвався на критику після одного з останніх постів, який він оприлюднив у соцмережі. На тлі масових ракетних атак росіян по Україні хореограф вирішив "підтримати" своїх співвітчизників та виклав публікацію на цю тему, однак людей обурив вчинок чоловіка.

"Тримаємось", - написав знаменитість у Instagram та опублікував фото, зроблене під час знімань одного з українських шоу. У коментарях користувачі мережі не зрозуміли такого заклику танцюриста і висловилися з приводу цієї ситуації.

Фото: instagram.com/vladyama_official

  • "Якщо чесно, ставився до вас добре як до земляка із Запоріжжя, але після війни сумніваюсь, що ви будете мати таку медійну популярність як до цього, але ви зробили свій вибір"
  • "Якщо чесно, то це фото реально виглядає як під*об в сторону Українців"
  • "Тримайтесь міцно. В Америці зараз, чи не найважчі часи"
  • "Влад, дякую за допомогу ЗСУ. Але трохи підтримую коменти у ваших постах, скромніше " афішуйте" своє безтурботне життя"
  • "Місту Умань передаєте підтримку?", - пишуть обурені українці.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Читайте на тему: Не судіть: дружина Влада Ями заступилася за чоловіка, якого захейтили за фото з пляжу в Майамі.

Згодом, після хвилі хейту, Яма вирішив поділитися новим дописом, у якому роз'яснив критику навколо попереднього повідомлення до аудиторії. Він зазначив, що світлина та підпис до неї "не мала ніяких натяків та прихованого змісту".

"Стосовно попереднього посту… Насправді дійсно буває так, що і світлина, і підпис до неї стосується в першу чергу того, хто її запостив (якщо не вказано інше). Без натяків і прихованого змісту. Дехто побачив інше. Я нікого не звинувачую, градус напруги зараз завеликий. Сподіваюся, жах скоро закінчиться. Працюємо кожен на своєму місці. Щоб жити і донатити", - наголосив хореограф.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, Влад Яма разом з дружиною та сином виїхав з України до США в перші дні повномасштабного російського вторгнення. Через це, а також через яскраві фото з вечірок, він доволі часто зіштовхується з критикою від підписників.

Влад Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL". Має дружину Ліліану, з якою одружився у 2015 році, та сина Леона.

  • Тим часом Юрій Горбунов висловив сумнів, що Влад Яма повернеться в Україну після війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування