Лайм

Леся Нікітюк висміяла найдивніші вбрання зірок на Met Gala 2023: фото

Зірка звернула увагу на найепатажніший одяг, який обрали знаменитості

Бал Інституту костюма (Met Gala 2023), який цього року пройшов 1 травня у Нью-Йорку, викликав бурхливе обговорення. Вбрання, у яких світові зірки позували на червоній доріжці, щиро захопили чи, навпаки, викликали здивування у користувачів мережі.

Фото: instagram.com/metgalaofficial

Українська телеведуча Леся Нікітюк не оминула своєю увагою модний захід та у соцмережах прокоментувала найепатажніші образи зірок. У Instagram вона опублікувала серію кадрів, а у підписі до них з гумором відреагувала на дивакуватий одяг деяких представників світового шоу-бізнесу.

"Голий костюм" репера Lil Nas X українка прокоментувала наступним чином: "Костюм сніжинки, на який ми заслужили". І це зовсім не дивно, адже для заходу артист обрав труси, стрази та підбори, а також наніс на шкіру сріблясту фарбу - це зробило його образ одним із найяскравіших.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Про вбрання співачки Ріанни Леся висловилася так: "Коли свекруха приїхала із заробітків". Ріанна постала на хіднику у білій сукні, верхня частина якої була декорована квітами. Одяг нагадував весільний.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Неймовірна краса: 56-річна Сальма Хаєк у червоній сукні вразила образом на Met Gala 2023.

Ведучій сподобалось вбрання виконавця Джареда Лето, який спочатку постав перед публікою у костюмі пухнастого кота, а згодом продемонстрував присутнім свій другий образ - чорний костюм із ефективною довгою накидкою. "Джаред, набирай, номер не змінився", - зробила комплімент чоловіку Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Коли хотіла з сестрами виглядати стильно, але разом виглядаєте як прапор Третього Рейху", - саме так прокоментувала українська зірка образи Кім Кардаш'ян, Кайлі та Кендалл Дженнер.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Коли мама не мала часу і на 1 вересня одягав тато", - висловилася Нікітюк про образ американської співачки Жанель Моне.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Модель Алтон Мейсон також здивував публіку вибором одягу: на ньому було напівпрозоре вбрання, яке навіть мало фату. Образ артист завершив такими ж дивакуватими черевиками. "Коли молоду вкрали довше ніж на годину", - написала з цього приводу Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Коли хресний тато подарував на весілля крижму", - пожартувала Нікітюк про аутфіт пуерториканського співака та репера Беда Банні. Він був у білому костюмі, який мав масивні вставки на рукавах та штанях.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Американський репер Diddy для модної вечірки обрав епатажний чорний одяг, помітною деталлю якого стала масивна накидка такого ж кольору. "Коли ти сторож на будівництві, але доношуєш одяг за сином", - висловилася про його вибір Леся.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Актор Гарві Гіллен також, схоже, вміє епатувати публіку. Чоловік обрав костюм ніжно-рожевого кольору, який мав шлейф та масивні рожеві квіти. Коли жінка сказала: "Йди в чому хочеш", - прокоментувала вбрання зірки українка.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте на тему: 53-річна Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото.

"Коли мама визвала сина з Нідерландів картоплю садити", - саме таким чином відреагувала ведуча на образ американського виконавця Конана Грея. Він позував на червоній доріжці у шкіряних штанах, черевиках на підборах та чорно-білій накидці, оздобленій стразами.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, Met Gala - щорічний захід, що є однією з найвідоміших модних подій у Нью-Йорку за участю світових зірок. Також це найочікуваніша ніч року для модних дизайнерів, стилістів та модниць, що з 1995 року проходить під керівництвом головної редакторки американського журналу Vogue Анни Вінтур.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil