Лайм

Гайді Клум та її 19-річна донька Лені знялися у фотосесії в мереживній білизні: фото

Це не перша їхня спільна кампанія

Німецька топ-модель Гайді Клум - мама чотирьох дітей, старша з яких, 19-річна Лені, пішла її стопами і навіть встигла оголитися для глянцю. Раніше Хайді та Лені вже знімалися разом для модних журналів, а тепер взяли участь у рекламній кампанії італійської спідньої білизни Intimissimi.

Фото матері та дочки у витончених мереживах з'явилися не лише у каталогах бренду, а й на бігбордах по всій Німеччині. Про це 49-річна Хайді Клум повідомила у своєму Instagram, а також поділилася ефектними знімками.

Фото: https://www.instagram.com/leniklum/

Фото: https://www.instagram.com/leniklum/

У 2022 році моделі вже брали участь у подібній зйомці, продемонструвавши вишукані комплекти.

Фото: https://www.instagram.com/leniklum/

Думки користувачів мережі щодо фотосесії розділилися. Одним здається неправильним, що мати і дочка позують у спідній білизні, а інші захоплюються красою моделей. Є й третя категорія коментаторів – люди, які вважають, що Лені Клум потрапила до модного бізнесу та робить кар'єру виключно завдяки матері.

Фото: https://www.instagram.com/leniklum/

Читайте також: Гайді Клум з'явилася на червоній доріжці у сукні від українського бренду: фото яскравого образу.

"Лені виграла генетичний джек-пот", - пишуть шанувальники. - "Виглядають як сестри".

"Я не пишалася б і не хвалилася своєю дочкою таким чином. Мені було б соромно і сумно", - зазначають критики. - "Занадто багато фотошопу". "Цікаво, як юна леді зі зростом 163 см отримала великий модельний контракт?"

Хайді Клум - німецька та американська модель, телеведуча, продюсерка та бізнес-леді. Вона з'явилася на обкладинці журналу Sports Illustrated Swimsuit Issue у 1998 році істала першою німецькою моделлю - "ангелом" Victoria's Secret.

Фото: https://www.instagram.com/heidiklum/

Біологічний батько Лені Клум – італійський директор команди Renault Formula One Флавіо Бріаторе. У грудні 2003 року модель оголосила про свою вагітність, але незабаром пара розлучилася, і Клум почала зустрічатися з музикантом Сілом. Лені народилася у травні 2004 року у Нью-Йорку. Сіл був присутній під час народження дівчинки і став для неї справжнім батьком.

У свої 19 років Лені Клум брала участь у рекламних кампаніях Dior, Fila, Intimissimi, знімалася для обкладинок Harper's Bazaar, Glamour, Vogue, In Style, у тому числі й разом зі знаменитою матір'ю.

Фото: https://www.instagram.com/leniklum/

Дочка супермоделі Кейт Мосс Ліла також намагається наслідувати маму. Разом вони з'явилися на щорічному балі Інституту костюма Met Gala 2023.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа