Лайм

53-річна Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото

Зірка викликала фурор на балу костюма

У Нью-Йорку відбулася одна з наймасштабніших подій у світі моди - бал інституту костюма Met Gala 2023. Цьогоріч благодійний захід був присвячений пам'яті покійного модельєра Карла Лагерфельда. Гості вечора одягнулися на честь дизайнера, тому на червоній доріжці було багато розкішних образів, які віддають данину поваги творчості директора модного Дому Chanel.

Дженніфер Лопес з'явилася перед фотографами в приголомшливій сукні Ralph Lauren, виготовленій на замовлення. Чорно-рожеве вбрання складається з оксамитового ліфа, шовкової атласної спідниці ручної роботи та довгого шлейфу. Фото образа зірка показала в Instagram.

Фото: instagram.com/jlo

Ефектний образ відрізнявся хитромудрими деталями, такими як комір у вигляді квітки з виліпленими вручну пелюстками, довгі оксамитові рукавички та мініатюрний берет з вуаллю. Завершували модний ансамбль відкриті туфлі на платформі Piferi та пудровий клатч.

Фото: instagram.com/jlo

Відверта сукня підкреслила бездоганну фігуру 53-річної акторки, якою вона дуже пишається та зачаровує оточуючих. Зірка не раз зізнавалася, що зараз подобається собі більше, аніж у більш молодому віці.

Читайте також: Дженніфер Лопес знялася оголеною на честь свого 53-го дня народження.

Фото: instagram.com/jlo

"Я вважаю, що знаходжусь у найкращій за все своє життя формі. У свої 20-30 років я тренувалася, але не так, як зараз. Справа не в тому, що я більше тренуюсь; я просто тренуюся старанніше і розумніше. І це займає у мене не так багато часу, як раніше, - розповідала співачка журналу InStyle. - Я роблю це більше для свого здоров'я, ніж для зовнішності, що приємно. Коли ви робите щось із правильних причин, ви дійсно виглядаєте краще!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Раніше Дженніфер Лопес показала три розкішні сукні , в яких зіграла весілля з Беном Аффлеком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків