Лайм

Друг Руслани Писанки розповів, хто був поряд з нею перед смертю і на що хворіла мама

Діагноз самої зірки невідомий

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за своєю мамою. 56-річна акторка та телеведуча померла через кілька місяців після смерті своєї найріднішої людини. На що хворіла Писанка - не розголошується, зате стало відомо, що її маму забрала онкологія, як втім й брата Руслани. Тому рак в сім'ї знаменитості міг бути спадковим.

Друг Писанки Микола Канишевський розповів "Главкому", що у мами Руслани була остання стадія смертельного захворювання. За нею доглядав чоловік телеведучої, також Ігор Ісаков сам займався похороном. Телеведуча у цей час була в Німеччині, куди поїхала одразу після початку повномасштабної війни.

Руслана Писанка із чоловіком Фото: instagram.com/pisankaruslana

"Чоловік Ігор залишався в Гореничах - дивився за мамою Руслани, яка боролася з раком. Потім вони перебралися на Івано-Франківщину, до речі, в сім'ю одного з будівельників, який зводив будинок Руслані. У мами вже була остання стадія, Ігор колов сильні знеболювальні. Довелося повернутися до Києва – був вже дуже тяжкий стан. У квартирі на Виноградарі мама померла на руках Ігоря", - розповів продюсер та творець програми "Погода із Русланою Писанкою".

Мама Руслани Писанки Фото: instagram.com/pisankaruslana

Через деякий час після похорону чоловік акторки поїхав до неї в Німеччину. "Останній місяць Ігор був поруч із нею [Русланою Писанкою]. Він і зараз у Німеччині", - поділився Канішевський.

Ольга Сумська раніше розповідала, що мама Писанки померла ще в лютому, і що телеведуча "ховала маму по вайберу". Про тяжку хворобу самої Руслани вона навіть не здогадувалася. "Напевно, були серйозні проблеми зі здоров'ям. Руся нікому нічого не говорила", - наголосила акторка.

А ось Володимир Горянський каже, що ознаки серйозного захворювання були, просто багато хто не поставився до них серйозно. "Останнього разу на сцені вона зомліла і вже попутно зламала ногу. Напевно, це був сигнал, що там все-таки щось не в порядку. І до цього у неї був випадок на сцені, коли вона втрачала свідомість. Напевно, це були симптоми", - зауважив колега покійної зірки.

Руслана Писанка Фото: 1+1

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії