RU  UA

Дізнатися

Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали коронацію Чарльза з дітьми: фото сім'ї

Пара одягла офіційні мантії

У Вестмінстерське абатство в Лондоні, де проходить коронація короля і королеви-консорт Великої Британії, прибули сини Чарльза III - принци Гаррі та Вільям. Принц Уельський з'явився з дружиною Кейт Міддлтон та трьома дітьми - 9-річним Джорджем, 8-річною Шарлоттою та 5-річним Луї.

Старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон виконує на церемонії почесну роль пажа. Джордж став одним із чотирьох пажів свого діда, в його обов'язки входить допомагати монарху з королівським вбранням. Серед пажів також 13-річний лорд Олівер Чолмондейлі, 12-річний Ральф Толлемаш та 13-річний Ніколас Барклі.

Принц Джордж Фото: Getty Images

На прохання короля та королеви принц Вільям та принцеса Кейт для історичної події одягли офіційні мантії. 40-річний Вільям був одягнений у парадну форму валлійської гвардії – тепер принц Уелський носить титул церемоніального полковника валлійської гвардії.

Читайте також: Олена Зеленська прибула на коронацію Чарльза ІІІ із Денисом Шмигалем: фото першої леді.

41-річна принцеса Кетрін одягнена у сукню Alexander McQueen (дизайнер її весільної сукні, яка також дебютувала у Вестмінстерському абатстві) з шовкового крепу кольору слонової кістки з вишивкою срібними злитками і нитками із зображенням троянд, будяків, нарцисів.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з молодшими дітьмиФото: Getty Images

Вбрання було доповнене головним убором Jess Collett x Alexander McQueen зі срібними зливками, кристалами та срібною ниткою, вишитою тривимірним листям.

Також на церемонії Кейт віддала шану своїй покійній свекрусі Діані, одягнувши сережки з перлами та діамантами, що належали матері принца Вільяма. Серед аксесуарів також було намисто Єлизавети II, зроблене на прохання короля Георга VI.

Кейт Міддлтон та принц Вільям на коронації Чарльза Фото: Getty Images

Принцеса Шарлотта з'явилася на коронації дідуся в головному уборі Jess Collett x Alexander McQueen, прикрашеному срібними зливками, кришталем та срібною ниткою, і в сукні Alexander McQueen в тон наряду її матері. Принца Луї одягли у чорний костюм.

Принцеса Шарлотта та принц Луї Фото: Getty Images

Молодший син короля Чарльза принц Гаррі прибув на коронацію без дружини. 41-річна Меган Маркл залишилася у Каліфорнії разом із двома дітьми, оскільки 6 травня свій 4-й день народження відзначає принц Арчі.

Раніше ми писали, що перша леді США Джилл Байден та її онука відвідали коронацію Чарльза ІІІ у вбранні кольорів прапору України.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"