RU  UA

Дізнатися

Учасник "Холостячки-2" Хветкевич зіграв весілля зі своїм бойфрендом у Мексиці: романтичні фото

На заході була присутня співачка Злата Огнєвіч, яка підтримала пару

Андрій Хветкевич - учасник шоу "Холостячка-2" та український підприємець. Після зйомок романтичного реаліті чоловік здійснив камінг-аут та показав громадськості свого коханого - ним виявився колумбієць на ім'я Феліпе.

Нещодавно закохані зіграли весілля на тлі Тихого океану, і Хветкевич оприлюднив серію фото, зроблених на заході. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/diveeasy

Фото: instagram.com/diveeasy

Так, можна побачити, що Андрій та його обранець постали у важливий для них в однакових вбраннях. На них були костюми кольору хакі, білі сорочки, бежеві краватки та білі кросівки.

Фото: instagram.com/diveeasy

Весільна арка була зроблена у світлих тонах. Довкола були пальми, а також гості пари могли насолодитися вражаючим краєвидом на Тихий океан.

Фото: instagram.com/diveeasy

Андрій та Феліпе частували гостей смачними закусками та ігристими напоями.

Фото: instagram.com/diveeasy

Після обміну весільними обітницями Хветкевич та його обранець запросили своїй близьких та друзів покататися на яхті. Вона була прикрашена повітряними кульками. Також присутні спостерігали за святковим салютом.

Фото: instagram.com/diveeasy

Фото: instagram.com/diveeasy

Читайте на тему: Ноа Шнапп здійснив камінг-аут – актор із серіалу "Дивні дива" записав відео.

Серед запрошених гостей була головна героїня 2 сезону Холостячки Злата Огневич. У співачки зав'язалися дружні стосунки з Андрієм, який до здійснення камінг-ауту боровся разом з іншими учасниками за серце дівчини.

Фото: instagram.com/diveeasy

Нагадаємо, Хветкевичу 40 років, він уродженець Дніпра, який останні роки живе у США. Камінг-аут чоловік здійснив 18 серпня 2022 року. Після публічного зізнання у соцмережах чоловіка підтримали Злата Огнєвіч та інші учасники "Холостячки", у тому числі і переможець Андрій Задворний.

Також Андрій Хветкевич - фрідайвер світового класу та чинний шестиразовий Рекордсмен України у трьох із чотирьох глибинних дисциплінах з фрідайвінгу: FIM, CWTB, CNF. Фрідайвінгом почав займатися у 2017 році і вже за рік встановив перший Національний рекорд України. У чоловіка є власний IT-бізнес.

Що стосується його обранця, Феліпе Борраса, то він фотограф із Маямі, а також є партнером Хветкевича по бізнесу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации