RU  UA

Дізнатися

Санна Марін розлучається з чоловіком після 19 років стосунків: що відомо про їхній шлюб

Пара виховує 5-річну дочку

Колишня прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін подала на розлучення з чоловіком Маркусом Райкконеном після 3 років шлюбу та 19 років стосунків. Про це подружжя повідомило в Instagram 10 травня.

"Ми вдячні за 19 років спільного життя і нашу улюблену дочку. Ми залишимося найкращими друзями", - написали вони у сторіс.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Марін і Райкконен, який був футболістом, а донедавна працював у венчурній фірмі, мають п'ятирічну доньку. Вони одружилися 2020 року в Кесаранті, офіційній резиденції прем'єрки. На церемонії були присутні 40 гостей, серед яких були близькі друзі та родичі.

"Ми разом прожили юність, разом вступили у доросле життя і разом виросли як батьки нашої любої доньки", - написала Марін в Instagram після свого весілля.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Читайте також: У міні-шортах та косусі: мережу захопив зухвалий образ прем'єрки Фінляндії.

Після вступу на посаду у 2019 році Санна Марін була наймолодшим прем'єр-міністром у світі. Нині їй 37 років, і вона має шанувальників у всьому світі, включаючи й Україну. Санна залишається великою прихильницею України у боротьбі з російським вторгненням.

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

У серпні 2022 року Марін потрапила у скандал, коли до мережі просочилися відеоролики про її танці у нічному клубі. "Вона поводилася як самотня двадцятирічна. Важко було повірити, що вона одружена", - розповідали свідки вечірки фінським ЗМІ.

На той час з'явилися чутки про її роман із 39-річним фінським співаком Олаві Уусівіртою, але він запевнив, що вони з Санною Марін просто друзі. Немає жодних припущень, що Уусівірта винен у розлученні пари

Пізніше Марін вибачилася за свої публічні танці. "Я теж людина, - сказала вона. - Я роблю свою роботу. Я вчуся на цьому".

Фото: https://www.instagram.com/sannamarin/

Незважаючи на помилку, Марін залишається популярною, і багато хто хвалить її як зразок для наслідування для молодих та прогресивних лідерів.

У квітні 2023 року Марін та її Соціал-демократична партія програли парламентські вибори у Фінляндії правоцентристської партії "Національна коаліція".

4 квітня Фінляндія вступила до НАТО. Фінська влада зазначила, що керувалася міркуваннями безпеки, оскільки країна має досить протяжний кордон із Росією — понад 1300 кілометрів.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность