RU  UA

Дізнатися

Іво Бобул подав до суду на Емму Антонюк через скандальне інтерв'ю про "меркантильних жінок"

Співак стверджує, що забороняв журналістці публікувати їхню розмову

У лютому 2023 року Іво Бобул дав журналістці Еммі Антонюк скандальне інтерв'ю для YouTube-проекту "Це ніхто не дивитися", після якого його звинуватили у сексизмі. 69-річний артист назвав жінок "розбалуваними" та "меркантильними", а також заявив, що "хороші дівчата сидять удома" і нікуди не ходять. Коли ведуча назвала його слова "сексистськими мареннями", він відреагував агресивно, попросив "не макати його в унітаз" і залишив студію.

Фото: youtube.com/@emma.hardtalk

Пізніше Бобул заявив, що не давав Еммі Антонюк права на публікацію інтерв'ю. Співак не став спростовувати, що судитиметься із журналісткою. Через три місяці в інтерв'ю "ЖВЛ" Бобул підтвердив, що вже подав позов.

"Я скільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не викладай це в ефір без мого дозволу". Я подав [до суду] через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це, - заявив Бобул.- Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми - по-людськи. Коли я вже пішов і мені сказали, які ще питання вона готувала... я би все одно пішов [з інтерв'ю]. Вона хотіла хайпануться дуже добре, бо є на кому. Така вона є".

Читайте також: Мене облили брудом: Іво Бобул висловився з приводу скандального інтерв'ю.

Мирно врегулювати скандал із Еммою Антонюк Іво Бобул не хоче, тому переклав роботу на плечі юристів.

"Я не хочу, мені це не потрібно. Є люди, які цим займаються, це їхня робота. А моя робота - співати, приносити людям радість, щастя", - заявив він.

Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

Іво Бобул не вважає себе сексистом. Він стверджує, що слова про те, що зараз дівчата "стали меркантильними" і "скачуть з одного ліжка в інше в пошуках принца", - не узагальнення, і стосуються лише деяких осіб.

Раніше Емма Антонюк говорила, що не боїться судової суперечки з Іво Бобулом.

"Я не боюся судового позову, тому що я знаю закон. Мені шкода його адвокатів, тому що дуже важливим є це відео. На відео він сказав: "Я не знав, що мене знімають, а вони знімали". Це дуже смішно, бо включені камери весь час", - говорила журналістка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Після виходу інтерв'ю в Instagram Іво Бобула з'явилася публікація з вибаченнями перед жінками. Незабаром співак спростував ці слова і заявив про злам сторінки.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним