Лайм

Анджеліна Джолі показала архівне фото з мамою, яка померла від раку

Знаменитість звернулася до підписників з важливим проханням

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка нещодавно виходила у світ разом зі своїм сином, цього разу поділилася сімейним знімком з мамою Маршелін Бертран. Опублікувати архівний кадр вона вирішила на честь дня народження рідної людини - 9 травня жінці могло б виповнитися 73 роки, але 15 років тому її життя забрала онкологія.

На світлині, яку Анджеліна оприлюднила в Instagram, вона позувала у дитинстві зі світлим волоссям, у білому вбранні та солом'яному капелюсі. Поруч із неї із дівчинкою сиділа Маршелін. У підписі до фото Джолі зазначила, що наразі вона майже того віку, що її мама, коли у неї діагностували рак.

Джолі з мамоюФото: instagram.com/angelinajolie

Зірка також розповіла про перенесені операції і закликала усіх жінок не нехтувати вчасними обстеженнями у лікарів, адже іноді така проста дія може урятувати життя:

"У червні мені буде місяць від того віку, коли їй поставили діагноз. У мене були профілактичні операції, щоби спробувати зменшити шанси, але я продовжую проходити перевірки. Моя мама любила Гендрікса. І завжди підписувала свої листи "Поцілунок небес". Це набуло нового сенсу після того, як вона померла. Надсилаю своє кохання тим, хто також втратив близьких і сили тим, хто в цей момент бореться за своє життя і життя тих, кого любить. А іншим жінкам: будь ласка, знайдіть час, щоб подбати про себе та пройти мамографію, аналізи крові чи УЗД, особливо якщо у вас є сімейна історія раку", - йдеться в дописі знаменитості.

Читайте також: Не хотів розуміти: чоловік Руслани Писанки розповів, як дізнався про її діазноз.

Нагадаємо, останні роки свого життя Маршелін Бертран провела в усамітненні та практично не давала інтерв’ю. Після майже восьмирічної боротьби з раком яєчників і молочної залози вона померла у віці 56 років. Це сталося 27 січня 2007 року в медичному центрі Cedars-Sinai. Поруч із жінкою в останні хвилини життя були її діти - Анджеліна Джолі та Джеймс Хейвен.

Бертран з сином та донькоюФото: instagram.com/marcheline.bertrand

Відомо, що мати і сестра Бертран також померли від раку. Пізніше її донька Джолі говорила: "Моя бабуся померла молодою, тому моя мама завжди думала, що це може статися з нею також".

Маршелін БертранФото: instagram.com/marcheline.bertrand

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників