Лайм

Зовсім дорослий юнак: Тіна Кароль показала сина Веніаміна, з яким святкувала День матері

Шанувальники не пошкодували для родини теплих слів

У другу неділю травня українці традиційно відзначили День матері. Співачка Тіна Кароль провела це сімейне свято поруч зі своїм сином Веніаміном, який живе та навчається в Лондоні.

У соціальних мережах зіркова мама показала серію сімейних фото зі своєю дитиною, а також залишила до них лаконічний підпис. "З Днем матусь!" – зазначила вона. Відповідна публікація з’явиласяз’явилася на сторінці виконавиці у Facebook.

Фото: facebook.com/tina.karol

На світлинах мама та її 14-річний син позували під час прогулянки на природі. Можна помітити, що підліток вже вищий зростом за свою маму і з часом стає все більше схожим на свого батька Євгена Огіра. Про це у коментарях не втомлюються нагадувати шанувальники артистки.

Фото: facebook.com/tina.karol

Фото: facebook.com/tina.karol

"Син у вас дуже гарний, зовсім виріс! Дай Бог вам всього найкращого", "Які красиві! Веня такий дорослий", "Яка копія тата!", "Які гарні мама та син!" - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, днями Кароль прибула до Великої Британії у якості запрошеної зірки на пісенному конкурсі "Євробачення-2023". Як бачимо з опублікованих знімків, одразу після виступу Тіна поквапилася до сина у Лондон – саме там хлопець навчається в одному з престижних навчальних установ.

Фото: facebook.com/tina.karol

Фото: facebook.com/tina.karol

Читайте на тему: Тіна Кароль показала обличчя без макіяжу і ретуші на обкладинці глянцю: фото.

Веніамін Євгенович Огір з'явився у шлюбі Тіни Кароль з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки пішов із життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка. Після смерті Огіра співачка виховує їхнього сина сама.

Веніамін вчиться в елітній школі Repton Preparatory School, що знаходиться у Великій Британії. Окрім навчання, хлопець має багато інших захоплень: він танцює гопак, грає на фортепіано та барабанах, займається фехтуванням.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування