RU  UA

Дізнатися

Більше не зустрічаємось: Ірина Сопонару оголосила про заручини та похвалилася обручкою

Чоловік підготував романтичний спосіб для освідчення

Українська акторка Ірина Сопонару повідомила про заручини зі своїм обранцем - чоловіком на ім'я Різ, який є громадянином Великої Британії. Пара разом з 2021 року.

Радісною новиною зірка "Жіночого кварталу" поділилася у своєму блозі в Instagram. "Ми з Різом більше не зустрічаємося. Тепер ми заручені", - написала вона. Також 36-річна українка показала спільні фото з нареченим і похвалилася обручкою, яку отримала від нього.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Знаменитість продемонструвала на одній зі світлин, як Різ освідчувався їй. Чоловік підготував для особливої миті листівку, де була зображена каблучка з чималим дорогоцінним камінням та напис англійською: "Ти вийдеш за мене заміж?".

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Читайте на тему: У чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь.

Раніше Сопонару говорила у інтерв'ю, що вже готова до шлюбу з чоловіком, з яким зараз у стосунках. Більше того, вона зізнавалася, що натякала йому на весілля, проте тоді британець вважав, що його кохана жартує.

"Я йому натякаю про обручку, а він сміється і думає, що я жартую. І взагалі я вже так хочу дітей, але мені страшно їх народжувати в цей світ. Тому що люди говорять про ядерну війну і всі ці речі… І ти думаєш: ну куди?! А з іншого боку, мені так хочеться сина, щоб він був таким сміливим, патріотичним і усвідомленим як наші хлопці. І доньку хочеться, але страшно", - розповідала Ірина.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники почали вітати пару та бажати їм щасливого сімейного життя. Також вони щиро пораділи за акторку, що вона нарешті дочекалась довгоочікуваної пропозиції.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Нагадаємо, Ірина Сопонару - українська акторка, зірка Жіночого кварталу та Кварталу 95. Після нападу Росії на Україну перебралася до Великої Британії, де мешкає її старша сестра Наталія. У жовтні минулого року повідомила, що повернулася додому.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие