Лайм

Більше не відпущу: кохана Остапчука показалася в обіймах шоумена після його поїздки в Канаду

Закохана пара не приховує своїх почуттів

Володимир Остапчук їздив до Канади, де провів кілька благодійних заходів на підтримку України. Під час відрядження ведучий дізнався про обстріл окупантами рідної Умані, де мешкають його батьки. Також шоумен цілий тиждень не бачився зі своєю новою обраницею, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

В Instagram-історіях дівчина телеведучого опублікувала спільні кадри, зроблені після повернення Остапчука, на яких пара не приховує ніжних почуттів. "Повернувся з Канади (там були благодійні стендапи). Нарешті мені можна знову припинити користуватися своїм мозком", - пожартувала Полтавська.

Фото: instagram.com/poka.tya

Також Катерина опублікувала відео з Володимиром, на якому він сильно обіймає її та цілує у шию. Дівчина зізналася, що за період їхніх стосунків ця розлука була найдовшою. Щоб поспілкуватися з коханим, журналістка прокидалася о четвертій ранку.

"Ми зазвичай 24/7 разом, а тут він поїхав на тиждень. Ще й різниця в часі 6 годин. Я прокидалася о 4 ранку, щоб поговорити. Більше не відпущу", - зазначила дівчина Володимира Остапчука.

Читайте також: Поїхати практично неможливо: KHAYAT відмовили у виїзді за кордон на концерт в рамках "Євробачення".

Фото: instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська почали зустрічатися у період повномасштабного вторгнення. Почати нові стосунки шоумен наважився після розлучення із другою дружиною Христиною Горняк.

До шлюбу з юристкою телеведучий був одружений з Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей - дочку Емілію та сина Евана-Олександра. Нині діти шоумена живуть із мамою у Торонто (Канада).

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні