Лайм

Кохаємо одне одного: Ірина Білик прокоментувала стосунки з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

Знаменитість поділилася особистим

Українська виконавиця Ірина Білик останнім часом інтригує своїх шанувальників спільними фото із шоуменом Дмитром Коляденком. Нагадаємо, пара була разом з 2003 по 2006 роки. Після цих стосунків співачка двічі виходила заміж.

І лише нещодавно знаменитість прокоментувала кадри та спілкування із колишнім обранцем. У інтерв'ю "ЖВЛ" Білик заявила, що "вони з Дмитром кохають одне одного". На рахунок того, чи живуть вони разом чи ні, зірка вирішила не висловлюватися.

Ірина Білик та Дмитро КоляденкоФото: instagram.com/bilyk_iryna

"Багатьох дуже цікавить, чи разом ми з Дмитром? Чи спимо ми разом, чи їмо разом? Людям дуже потрібна, особливо зараз, казка. Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо. Їмо разом і інколи снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: "Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати", - сказала вона у програмі.

Читайте також: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

Стосунки Ірини Білик та Дмитра Коляденко розпочалися В 2004 році і тривали до 2006-го.

Після розставання з Коляденком, у 2007 році, Білик поринула у нові стосунки із хореографом Дмитром Дікусаром. Того ж року пара одружилася. Шлюб вони взяли в Ріо-де-Жанейро. Однак вже у 2010 році колишні закохані оголосили про розрив.

Ірина Білик із колишніми чоловіками - Дмитром Дікусаром та Дімою КоляденкоФото: instagram.com/bilyk_iryna

У 2015 році артистка вийшла заміж за російського продюсера, фотографа і художника азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у пари народився син Табріз. Хлопчик з'явився на світ за допогою сурогатного материнства. У кінці квітня 2021 року знаменита українка заявила, що розлучається з Ахмадовим.

Аслан Ахмадов та Ірина БіликФото: instagram.com/bilyk_iryna

Першим чоловіком артистки був модель Андрій Оверчук. Їхній шлюб тривав з 1998 по 2002 роки. У цих стосунках у пари народився син Гліб (у 1999 році).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil