Лайм

В Росії знову "покарали" Машу Єфросиніну: ведуча відреагувала з іронією

Українська телеведуча не дає спокою окупантам

У січні 2023 року Машу Єфросинину в РФ внесли до списку терористів та екстремістів і навіть оголосили у розшук. Тепер країна-терористка вигадала українській телеведучій новий вид "покарання", щоправда, теж заочний.

За даними російського видання "Медіазона", Єфросиніну заочно заарештував суд Москви. Українку звинувачують у поширенні "військових фейків". На новину звернув увагу експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк та опублікував у себе в "сторіз" скріншот статті. "Вірною дорогою йдете, Маша Єфросиніна", - посміявся він.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Згідно з судовою ухвалою, кримінальну справу проти Єфросиніної було порушено 7 квітня 2022 року. Приводом стали її публікації в Instagram. У березні 2023 року українську телеведучу МВС РФ оголосило у розшук.

Телеведуча висміяла нове "покарання" від росіян. Єфросиніна зробила репост "історії" Нікітюка і написала: "А то я вже почала непокоїтись".

Читайте також: Ідіоти, немає слів: Дмитро Комаров висміяв заборону на в'їзд до Росії на 50 років.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зазначимо, що РФ ще з початку своєї агресії порушувала кримінальні справи проти українців. І якщо після 2014 року окупанти переслідували бізнесменів, політиків та активістів, то з початком повномасштабного вторгнення в Україну фігурантами переважно стали громадські діячі.

Маша Єфросиніна не єдина українка, кого Росія вирішила заочно заарештувати або оголосити у розшук. Раніше таку честь отримав журналіст і телеведучий Дмитро Гордон.

Раніше РФ наклала "санкції" на голлівудських зірок Бена Стіллера та Шона Пенна: соцмережі відреагували на них із гумором.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу