Лайм

Концерт скасували: Віктор Павлік не зможе виступити в Німеччині після скандалу зі спецперепусткою

Наразі невідомо, хто виступатиме замість виконавця

Концерт українського музиканта Віктора Павліка, який був запланований на 4 червня у Берліні, скасували. Таке рішення прийняли після того, як стався скандал артиста зі спецперепусткою.

Про це у Facebook розповіла музикантка Дана Янушкевич, яка займається організацією концертів у Німеччині. "У зв'язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори прийняли рішення скасувати концерт Віктора Павліка. Хто буде виступати на благодійному концерті 4.06, ми повідомимо пізніше", - зазначила вона у пості.

Фото: facebook.com/Diana Yanushkevych

Скандал виник 16 травня, коли Віктор Павлік разом з дружиною Катериною Репяховою проїхалися порожнім Південним мостом у столиці, який відкритий лише для спецтранспорту. Обраниця співака похвалилася спецперепусткою, яку, за її словами, "отримала в подарунок" від свого чоловіка. І завдяки цьому дозволу вона може вільно пересуватися Києвом навіть у комендантську годину.

Згодом, після скандальної сторіс, на пару обрушилась хвиля критики. Після чого Катерина видалила відео зі своїх соцмереж. Також вона вибачилась за свої дії, заявивши про те що, "невдало пожартувала".

"Мій жарт був, звичайно, недоречним, його не мало там бути. Але я в жодному разі себе не виправдовую. Я не права, і звичайно, несу за це відповідальність. Мені чоловік перепустку не дарував, - сказала дівчина. - Ми не куркулі. Ми звичайна українська сім'я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і що-що, а дарувати перепустки - точно не про нас".

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Однак вибачення та видалення ролика не вплинуло ситуацію, адже до Павліка приїхала поліція, провела виховну бесіду та забрала у нього спецперепустку.

Нагадаємо, Віктор Павлік - український співак, гітарист, Народний артист України (2016). Випускник кафедри естрадного співу Київського національного університету культури та мистецтв.

У травні 2020 року одружився із підприємицею та концертною директоркою Катериною Репяховою. Пара повідомила про це 10 червня, в день весілля, яке було відкладене через карантин. Через рік, 15 червня 2021 року, Реп'яхова народила артистові сина, якого назвали Михайлом.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків