Лайм

Як виглядали українські зірки на День вишиванки-2023: фото найкращих святкових образів

Знаменитості – великі шанувальники красивої етніки

18 травня у День вишиванки багато українських знаменитостей, включно з президентом Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською, показали свої фото у вишитих сорочках. Нині це свято важливе і символічне як ніколи, адже об'єднує українців у всьому світі, пов'язує їх із домом, закріплює національну пам'ять.

Своїми привітаннями, а також святковими образами у вишиванках та вишитих сукнях поділилися Катя Осадча, Юрій Горбунов, Святослав Вакарчук, Даша Астаф'єва, Дзідзьо, Наталка Денисенко та багато інших. Дивіться, як виглядали їхні вбрання.

Катя Осадча

Катя Осадча на День вишиванки показала розкішний костюм від дизайнерки Христини Рачицької. Лляна сорочка кольору слонової кістки була прикрашена білою вишивкою на плечах, манжетах та грудях. Образ завершувала довга бежева спідниця і пояс під тон, зав'язаний акуратним бантом. Також акцентом стало намисто – репліка автентичної української прикраси.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Читайте також: Катя Осадча у День вишиванки показала свою колекцію розкішних сорочок та суконь: фото.

Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва опублікувала фотографії у довгій сукні кольору охри від дизайнерки Віти Кін. Родзинкою вбрання стала прошва на рукавах, подолі та декольте – особливий тип шиття, який виконують у техніці вирізування. "Значення вишиванки неможливо переоцінити. Одягти її сьогодні - це сказати, що вірний своєму серцю, людям та країні", - вважає артистка.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук розповів, що біла вишивка на білому полотні - його улюблена. У День вишиванки він показав фото із концерту з переможним жестом Victory. "Звичайно, попереду Перемога", - написав фронтмен гурту "Океан Ельзи".

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Христина Решетнік

Розкішну вишиту сукню від Юлії Магдич показала дружина Григорія Решетніика Христина. Вбрання яскраво-блакитного кольору було прикрашене жовтими та помаранчевими квітами. Родзинкою стали відкриті плечі та пишні рукави, а також довгий пояс із китицями.

Фото: https://www.instagram.com/kristina_reshetnik/

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк не поспішає радувати шанувальників своїм святковим образом, але показала сукню із розкішною квітковою вишивкою ручної роботи. Вбрання чудово гармоніювало з букетом свіжих травневих півонів.

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Дзідзьо

Михайло Хома, також відомий під сценічним псевдонімом Дзідзьо, показався в оригінальній вишиванці із золотими колосками у формі тризубця. Сорочку також прикрашали зав'язки з кистями на комірі.

Фото: https://www.instagram.com/dzidzio/

Читайте також: Кіт Степан у вишитому метелику привітав українців із Днем вишиванки: фото пухнастого красеня.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов приміряв темно-зелену сорочку з чорною вишивкою у вигляді ламаних ліній. Раніше в ній позувала його дружина Катя Осадча. "З Днем вишиванки! Наш генокод, наше коріння, наша історія та майбутнє! Єднаймося! Слава Україні!" – привітав ведучий.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Коля Сєрга

Коля Сєрга подякував за красиву коричневу вишиванку із зеленим, білим та жовтим орнаментом творчій майстерні "Окраса" в Умані. "Дякую за вишиванки, які оберігають Культурний Десант", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/thekolya/

"Антитіла"

Гурт "Антітіла" знявся у вишиванках бренду Embroidered Gem. Сорочки музикантів були виконані у блакитній кольоровій гамі. Хоча у кожного був свій колір полотна та орнаменту, вони дивним чином гармоніювали між собою. Особливо виділяється чорна вишиванка Тараса Тополі з великими біло-блакитними колосками.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

Сергій Притула

Оригінально привітав українців із Днем вишиванки Сергій Притула, одягнений у білу вишиванку із синім квітковим орнаментом.

"Коли росіяни хотіли сплагіатити нашу бандуру, у них вийшла балалайка, коли вони хотіли сплагіатити наш борщ, у них вийшли щі, коли вони хотіли сплагіатити вишиванку, вийшла косоворотка. Це ще раз доводить, що у них все косо, криво та руко**по, а у нас ні, тому що ми молодці. Дякую всім, хто у пікселі, за те, що сьогодні ми можемо бути у вишиванках", - сказав волонтер.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Сергій Притула (@siriy_ua)

Читайте також: Котячого мера Львова одягли у дизайнерську вишиванку, і тепер це наймодніший красень: фото.

Ектор Хіменес-Браво

Похвалився українською вишиванкою шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Колумбієць вийшов на Хрещатик у сорочці бренду Etnodim - у такій самій Володимир Зеленський вітав українців із Днем вишиванки у 2022 році.

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Також показали свої вбрання Наталка Денисенко, співачка Роксолана, кулінар Євген Клопотенко, MamaRika, alyona alyona та Jerry Heil, Марічка Падалко та багато інших.

Дізнайтесь також, що означає калина, зірки, хрести та інші орнаменти на традиційних українських вишиванках.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео