Лайм

Моє тіло - робочий інструмент: Ілона Гвоздьова відповіла на критику танців під час війни

Танцівниця знову зіткнулася з хейтом через публікації в Instagram

Ілона Гвоздьова все частіше стикається з критикою та осудом у соцмережах. Танцівницю критикували за недоречні дописи, називали поганою матір'ю, а тепер "дісталося" її тілу та професії. Після чергової хвилі хейту хореограф не стала тримати емоції і дала відсіч усім незадоволеним її життям та поведінкою.

Приводом для нових нападок стали кадри з Туреччини, куди Ілона літала одна. Гвоздьову критикували за напівоголені сідниці в купальнику, танці на камеру під час війни та відпочинок без дітей. Танцівниця відповіла на всі негативні коментарі одним дописом в Instagram.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Люблю диванних критиків і всіх тих, хто думає, що краще за мене знає моє життя і як саме треба поводитися і жити, адже медійна особистість? то не людина, то лялька, яка повинна відповідати всім вашим сподіванням і стандартам! Так от, напевно, я вас розчарую трішки/ Коли ви бачите ж*пу в кадрі, я бачу робочий інструмент, тому що я танцівниця і спортивний тренер і в даному випадку моє тіло є результатом роботи над собою протягом життя!", - сказала хореограф.

Тим, хто пише, що відпочинок під час війни "не на часі" Ілона відповіла: "А чи знає хтось із вас скільки взагалі нам лишилось і що станеться завтра?!".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Коли ви кажете "стрибає зі своїми танцюльками під час війни", для вас це танцюльки для мене моя професія, якій я присвятила все життя і зараз під час війни активно допомагаю долати стрес саме "танцюльками" і спортом, - емоційно висловилася вона. - Коли ви кажете "яка вона мати" хочеться взагалі послати в ж*пу, тому що тільки мати знає, що краще для її дітей!".

Читайте також: Ілона Гвоздьова у сльозах розповіла, як жертвує вихованням дітей заради роботи.

Наприкінці допису Гвоздьова із сарказмом звернулася до хейтерів, назвавши їх "психологами зі стажем у соцмережах". "Що ж ви не за професією працюєте, якщо такі розумні?" - запитала вона.

"Коли ви пишите бридкі, безтолкові і гидкі коментарі і доречі не тільки мені, а більш-менш успішним і медійним людям - заздрість, гнів, бездіяльність і злий язик руйнує лише ваш всесвіт! Хоча я б за це давала адміністративну відповідальність, щоб кожне бридке слово коштувало дорого, можливо тоді хтось би включав мізки а не уяву. Це моя сторінка, моє життя, мої правила! Тож, кому не подобається - за воєнним кораблем слідом", - різко відповіла хореограф.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Раніше Ілона Гвоздьова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров'ю її чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв