Лайм

Тимура Мірошниченка на польському кордоні оштрафували на 65 тисяч гривень: що порушив ведучий

На вирішення ситуації знадобилося 4 години

Тимура Мірошниченка, який коментував "Євробачення-2023", оштрафували на польсько-українському кордоні. Інцидент трапився через те, що у чоловіка була прострочена грін-карта.

Як наслідок, українцю та його дружині довелося заплатити у якості штрафу чималу суму - 7000 злотих (65000 грн). Складність полягала ще й у тому, що погасити її потрібно було лише готівкою, оскільки банк на кордоні Краковець не приймав картки. Деталі ситуації Інна Мірошниченко розповіла у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Велику суму родина збирала близько чотирьох годин, і для цього їм навіть довелося писати людям, з якими якими вони не спілкувалися близько року.

"Їхати не можна. Машині заборонено рух. І ось ми стоїмо на кордоні, а вони кажуть: "Або зараз платите готівку, або ми евакуюємо автомобіль і забороняємо вам виїзд". А нам терміново потрібно до Львова на захід. Прям дуже терміново! Ми зняли в банкоматі лише 2000 злотих, оскільки діє обмеження НБУ. Тільки по 12500 грн на одну особу на тиждень з усіх карт... Ну а далі... Я плакала, благала дати штраф із собою, сплатити по пейпал особисто комусь. Чеплялися до людей на кордоні купити валюту та розрахуватися на карту, писали тим, кого не бачили цілий рік", - написала Інна у соцмережах.

Читайте на тему: Надя Дорофєєва стала "героїнею паркування": поліція забрала авто співачки на штрафмайданчик.

Старання виявилися успішними: завдяки рідним, друзям та знайомим Мірошниченку та його обраниці вдалося зібрати потрібні кошти та оплатити штраф за порушення.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Також дружина ведучого пояснила, чому виникла така ситуація. За її словами, вони мали повертатися до України після "Євробачення" раніше, однак її чоловіка Тимура попросили затриматися за для проведення благодійного заходу у Каннах, тому пара вирушила на Батьківщину пізніше запланованого.

"Коли ми приїхали на кордон, виявилося, що у нас 2 дні тому закінчилася грін-карта. Коли Тім купував, планував повернутися в Україну 15.05. Потім попросили провести UAday у Каннах, і він затримався. І забув. Штраф за це – 7000 злотих (65 тисяч гривень). Жодні пояснення не працюють. Купити на місці вже теж не можна. Порушення зафіксовано", - пояснила вона.

Нагадаємо, Тимур Мірошниченко - український коментатор, ведучий телеканалу UA: Перший, UA: Культура ведучий телепередачі "Зірковий шлях" та телепередачі "Твій день". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Телеведучий року".

З 2018 року у шлюбі з Інною Рудник, яка за спеціальністю є адвокатом. В червні того ж року обраниця шоумена народила доньку Мію. Через два роки у пари народився син - хлопчика батьки назвали Марком. Нещодавно стала відомо, що пара наважилася на усиновлення дитини.

Тимур та Інна Мирошніченки з дітьмиФото: instagram.com/_inna_mi_

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита