Лайм

Дружина Віктора Павліка заперечила, що у співака назавжди забрали скандальну спецперепустку

Дівчина розкрила нові деталі інциденту

Дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова зробила нову заяву стосовно скандалу, пов'язаного зі спецперепусткою. Так, у соцмережах вона зазначила, що відповідний документ у її чоловіка забрали лише на якийсь час - задля того, аби здійснити перевірку.

Про це дівчина написала у Instagram, коли спілкувалася у коментарях зі своїми підписниками. Також вона зазначила, що люди та ЗМІ "неправильно зрозуміли її слова" і все подали не таким чином як є насправді.

Фото: instagram

"У тому і проблема, що всі думають так, як думаєте ви, адже 3MI так це подали. А ви послухайте відео і що я в ньому кажу, там мови про подарунок у вигляді перепустки не йшло. Ця перепустка чоловіка, яку він має дуже давно. І її забрали задля перевірки справжності, патрульні поліції не повноважні сходу виявити як, ким, навіщо була видана перепустка і чи взагалі вона справжня", - висловилася Катерина з цього приводу.

Читайте на тему: Концерт скасували: Віктор Павлік не зможе виступити в Німеччині після скандалу зі спецперепусткою.

Стосовно заяви про "перепустку-подарунок", Репяхова вкотре зауважила, що це була іронія та сарказм: "Очевидно, що це сарказм. Ця перепустка чоловіка і це не складно виявити. Але я нас не виправдовую, ми не мали жартувати з такими речами".

Фото: instagram

Нагадаємо, скандал навколо Віктора Павліка виник після того, як музикант проїхався Південним мостом разом зі своєю обранецею. Катерина записала stories, у якому співак похвалився перепусткою, а його дружина додала, що "це задоволення не для всіх", оскільки Південний міст відкритий лише для спецтранспорту.

Така поведінка подружжя викликала хвилю обурення у соцмережах і люди і досі продовжують висловлювати своє невдоволення з цього приводу.

Після хвилі критики Павлік вибачився за інцидент та зазначив, що перепустку отримав, бо пізно повертається з благодійних концертів.

Скриншот stories Катерини РепяховоїФото: instagram

Катерина Репяхова теж відреагувала на скандал. Вона заявила, що "вдячна життю за цю ситуацію", а також хоче "скористатися уроком життя", щоб стати кращою. Дівчина наголосила, що їхня сім'я – не куркулі, щоб дарувати перепустки. Також вона визнала, що невдало пожартувала, неправа і несе за це відповідальність:

"Мій жарт був, звичайно, недоречним, його не мало там бути. Але я в жодному разі себе не виправдовую. Я не права, і звичайно, несу за це відповідальність. Мені чоловік перепустку не дарував. Ми не куркулі. Ми звичайна українська сім'я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і що-що, а дарувати перепустки - точно не про нас".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували