Лайм

Остапа Ступку відправили під домашній арешт після ДТП в Києві: що йому загрожує

Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня

4 квітня український актор Остап Ступка у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП у центрі Києва, внаслідок якої постраждала людина. 6 числа у Шевченківському суді столиці народному артистові обирали запобіжний захід.

Як повідомляє "Суспільне", Остапа Ступку відправили під нічний домашній арешт до 5 червня включно. Актор не має покидати дім з 22:00 до 06:00. Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня.

Фото: instagram.com

"Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення", – сказав Ступка у залі суду.

Остапу Ступці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння.

За скоєне акторові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років, а також заборона керувати транспортним засобом протягом наступних п'яти років.

Читайте також: Нардеп від "Слуг народу" потрапив у ДТП зі смертельними наслідками.

Фото: instagram.com

Нагадаємо, аварія сталася пізно увечері у вівторок у Голосіївському районі столиці. Остап Ступка на своєму Range Rover виїхав на зустрічну смугу та влетів у припарковану Mitsubishi. На той момент в авто знаходився 38-річний водій, якого госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. При перевірці винуватця ДТП на стан сп'яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле, за допустимих 0,2 проміле.

Раніше ми публікували фотографії з місця аварії, яку влаштував Остап Ступка.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків