RU  UA

Дізнатися

Майже закохалася: Христина Горняк розповіла про нові стосунки після розлучення

Колишня дружина Остапчука впустила у своє життя нову людину

Ще у квітні Христина Горняк говорила, що її серце "не зайняте ніким, окрім неї самої та найближчих людей", але зараз, схоже, особисте життя нотаріуса почало налагоджуватися. Після болісного розлучення з Володимиром Остапчуком вона зав'язала нові стосунки.

Спілкуючись з підписниками свого Instagram блогерка зізналася, що вона майже закохалася. Христина не береться загадувати, чи переросте її новий роман у щось більше, але наразі вона радіє, що отримує від обранця колосальну підтримку. Хто цей чоловік – Горняк говорити не стала, як і видавати "всіх секретів".

Фото: instagram.com/kristygor

"Вам терміново треба закохатися", - написала Христині одна з підписниць. Блогерка відповіла їй у "сторіз": "Ой, дівчатка, я вже майже. Тепер на один головний біль більше. Не знаю, що з того вийде, чи не вийде, але підтримку я отримую від нього колосальну, що не може не радувати. І вдячна. Дуже вдячна за це! Інсту мою читає, тож всіх секретів не скажу, хай думає, що це не про нього!"

Фото: instagram.com/kristygor

Підтримка Христіні зараз потрібна як ніколи через проблеми зі здоров'ям. На тлі стресу у колишньої дружини шоумена з'явилося серйозне захворювання нирки, про яке вона пообіцяла розповісти після того, як буде відомий точний діагноз.

На початку червня у дівчини призначено прийом до лікаря у Відні, також Горняк консультується онлайн з українськими урологами. "Як розумієте, питання в нирках. Питання серйозне, тому після кінцевого результату скажуть", - поділилася вона.

Читайте також: Проплакала 5 годин: Христина Горняк після розлучення з Остапчуком розповіла про розбите серце.

Фото: instagram.com/kristygor

Христина не приховує, що емоційно їй дуже важко, але завдяки підтримці людей вона легше переносить це непросте випробування.

"Стільки повідомлень отримала від тих, від кого навіть не очікувала зі словами: "тільки скажи, що зробити", а також приємно вражена допомогою тих, кого знаю нещодавно. Ну і звичайно - багато кого відсіюється теж. Бо навіть не запитали, що і як", - поділилася нотаріус.

Фото: instagram.com/kristygor

Також багато повідомлень зі словами підтримки Христина отримує від своїх підписників, за які вона їм дуже вдячна.

"Знаєте, вести відкрито сторінку в соціальних мережах, то вже є - непростий шлях, а коли ще і отримуєш такі повідомлення, то відчуваєш велику відповідальність. Але я не можу брехати вам, тому чесно кажу: я дуже ціную життя! І навіть зараз, коли мені діагностують велику проблему з ниркою, я щиро вдячна за все, що маю у своєму житті, навіть такі випробування! Бо як не крути, життя до мене дуже добре, я мю все! І навіть трохи більше! Тепер треба налагодити те, що виявили, навіть якщо діагноз підтвердиться, життя я любити стану ще більше!", - підсумувала Горняк.

Фото: instagram.com/kristygor

Раніше Христина Горняк розповіла, чи стежить за новими стосунками Володимира Остапчука.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Россиянин Никита Джигурда собирается вступить в ряды российской армии - об этом заявила российская пресса и озвучила подробности

Нас намагаються виставити нелюдами: Потап заявив, що не висміював смерть Анастасії Заворотнюк

Анастасия Заворотнюк умерла в 53 года - Потап прокомментировал смерть актрисы и заявил о российской ИПСО

Не дозволяє совість: Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим та назвала причину

Александра Зарицкая сообщила об отмене свадьбы с парнем Павлом Тараненко – влюбленные хотят сыграть празднование после войны