Лайм

Руслані - 50: співачка у свій день народження звернулася до шанувальників

Артистка запропонувала українцям привітати її донатом

24 травня свій день народження святкує співачка Руслана Лижичко. Першій українській переможниці "Євробачення", яку не запросили виступити на сцені цьогорічного конкурсу, виповнилося 50 років. З нагоди ювілею артистка записала відеозвернення до фанів.

На своїх сторінках у соцмережах виконавиця виклала відео, в якому поділилася відчуттями щодо свого віку та назвала шанувальників своїм натхненням. А також сказала, що найкращим подарунком в її день народження стане донат для ЗСУ.

Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

"Сьогодні - 24 травня 2023 року. І сьогодні мій день народження... Мені - 50! Але... я відчуваю, що я ще не розправила плечі. Ще нічого не починалося. Все попереду! Дякую всім вам! Ви даєте мені сили добувати драйв істинної української музики! Ви – моє натхнення! І все, що я роблю, - це для вас!", - сказала Руслана.

Читайте також: Мені 50. І я – солдат ЗСУ: Положинський із гурту "Тартак" у свій день народження написав зворушливий допис.

Співачка попросила "подарувати" їй мільйон гривень - цієї суми, за словами зірки, буде достатньо, щоби придбати 50 дронів для української армії. "Вони будуть вести розвідку і спостерігати, і однозначно врятують комусь життя", - наголосила іменинниця. Реквізити для донатів Руслана лишила під постом.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Натомість співачка подарувала шанувальникам фрагмент своєї нової пісні "Лірниця". Про що її новий трек Руслана розповідати не стала, а пообіцяла розкрити в день релізу. "Сьогодні лише 30 секунд, але великої української душі", - сказала артистка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

24 травня день народження також відзначає дівчина Тараса Цимбалюка Світлана Готочкіна. Актор привітав кохану у соцмережах та показав ніжні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа