Лайм

Гаррі Стайлс підняв прапор України під час концерту у Британії: зворушливе відео

Знаменитий музикант знову підтримав український народ

Британський співак Гаррі Стайлс знову висловив підтримку Україні, яка протистоїть російським загарбникам. Музикант із синьо-жовтим прапором виходив на сцену в Нью-Йорку, а тепер український символ боротьби підняв під час концерту в англійському місті Ковентрі.

Відео зворушливого моменту опублікувала користувачка Twitter, після чого воно швидко розлетілося мережею. У ролику можна побачити, як Гарі виконує свій хіт Sign of the Times та піднімає прапор України. Глядачі красивий жест зірки сприйняли гучними оваціями та захопленими криками.

Концерт Стайлса відбувся у вівторок, 23 травня. Виступ пройшов на Ріко Арені - багатофункціональному спортивному комплексі Ковентрі (Велика Британія).

Читайте також: Рокери Imagine Dragons зняли на передовій кліп в Україні: відео.

Гаррі Стайлс – британський співак, автор пісень та актор. Свою музичну кар'єру він розпочав у 2010 році з участі в англійській версії шоу "Х-Фактор". Незабаром він заснував гурт One Direction, а у 2017 році дебютував як сольний співак. Стайлс - володар безлічі престижних музичних премій, включаючи "Греммі" та Brit Awards.

Фото: instagram.com/harrystyles

Слід зазначити, що дедалі більше світових зірок під час концертів та публічних заходів висловлюють підтримку Україні. Синьо-жовті прапори на сцені піднімали фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, американські співачки Біллі Айліш та LP (Лаура Перголіцці), Ден Рейнольдс з Imagine Dragons та багато інших.

А легендарні рокери Metallica зібрали значну суму для України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування