Лайм

Маша Єфросиніна у дуеті з Артемом Пивоваровим здивувала виконанням чуттєвої пісні: відео

Телеведуча поділилася враженнями

25 травня Маші Єфросиніній виповнилося 44 роки. У день народження телеведуча презентувала дует із Артемом Пивоваровим. Виконавець поклав на музику вірш Михайла Семенка "Люблю", виконав у пісні вокальну партію, а Єфросиніній дістався чуттєвий речитатив.

Іменинниця поділилася емоціями від роботи з Пивоваровим та подякувала йому за новий досвід.

"У мене немає зараз слів. Щойно відбулася прем'єра мого першого в житті музичного дуету, композиції, кліпу. Здається, я зараз знепритомнюю! Але це факт! У 44 роки можна відчути цілком нові для себе емоції, отримати зовсім новий досвід", - написала Маша в Instagram.

Читайте також: У Росії знову "покарали" Машу Єфросиніну: ведуча відреагувала з іронією.

Ведуча розповіла, що Артем Пивоваров запропонував їй дует майже рік тому. Вона соромилася того, що не вміє співати, але артист знайшов підхід та зумів розкрити її у новій композиції із циклу "Твої вірші, мої ноти".

"Він вийняв мою душу, розбудив її, змусив співати почуттями, - поділилася Єфросиніна, а також згадала свого чоловіка Тимура Хромаєва, який служить у ЗСУ. - Кохання сьогодні має присмак ненависті. Тому що кохана рука на плечі - це єдине про що я мрію".

Свій пост Єфросиніна завершила подякою Пивоварову.

"Артеме, яка я вдячна за все, що зараз відчуваю. І за те, що саме в мій день народження ти зробив цю прем'єру!" – написала вона.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення