Лайм

Маші Єфросиніній виповнилося 44 роки: телеведуча розповіла, як змінилося її життя

"Це був мій особистий рік неймовірних українців"

25 травня свій 44-й день народження відзначає українська телеведуча Маша Єфросиніна. З нагоди свята вона опублікувала пост, у якому поділилася роздумами про життя у період війни.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У дописі вона розповіла підписникам, як змінилося її життя після 24 лютого 2022 року. Також іменинниця подякувала людям, які підтримали та були поруч із нею у складні моменти.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Сьогодні мій день народження, і я не буду просити про збір! Бо ви відгукуєтеся на мої прохання про збори щодня протягом всього року! Я буду дякувати долі, як би дивно це не звучало в такі страшні часи… Дякувати в першу чергу за людей, якими наповнилося моє життя за останні дванадцять місяців. В моменти розпачі, розгубленості, страху .. в моє життя входив хтось, хто допомагав та надавав сили і надію… Стільки добра, тепла, турботи від зовсім незнайомих людей я не отримувала за все своє життя!" – написала Єфросиніна.

Читайте на тему: Не знала, що таке страх: Єфросиніна відповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ.

"Саме люди - мої друзі, близькі, команда, підписники, незнайомі, перехожі на вулицях різних міст не дали люті та ненависті, що поселилися в мені, отруїтися цим…, - продовжила ділитися думками вона. - Саме наші люди не дали моїй душі зачерствіти від агресії, що я відчуваю до ворога… Це був мій особистий рік неймовірних УКРАЇНЦІВ!".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"І сьогодні я сиджу одна в порожній квартирі, де народилися та виросли мої діти, де щодня мій чоловік готував мені сніданок… Я не можу з ним збігти на кілька днів в Європу в цей день, як ми зазвичай робили… Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла, я не купила собі нічого, щоб порадувати себе, бо краще повезу дітей на море…" - також йдеться в пості ведучої.

Читайте також: Не дозволяє мені розповідати: Єфросиніна пояснила, чому її донька уникає публічності.

Зірка зазначила, що, попри всі випробування та складнощі життя, відчуває себе щасливою. Вона наголосила, що вірить у те, що зовсім скоро її життя, як і життя мільйонів українців, буде мирним та стане ще кращим.

"Але я щаслива! Бо в мене є просто море любові від людей! Мій телефон розряджається на очах від шаленої кількості привітань, що несуться зараз по всіх мессенджерах, і на які я буду відповідати ще три дні. І я точно знаю, що скоро все моє життя обов’язково повернеться, і стане ще кращим".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна також згадала Путіна та поділилася своїми думками стосовно того, яке майбутнє на нього чекає:

"А от плєшива бункерна залупа з дупою жаби замість обличчя, незважаючи на всі свої вкрадені статки, палаци та владу - проклята цілим світом, увійде в історію як найтупороліший хворий на всю башку диктатор-терорист, сьогодні вже боїться потиснути людині руку, шугається стін свого бункеру, щоб свої ж не завалили, і сере у валізку..".

Нагадаємо, Маша Єфросініна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів "Charity weekend". У 2003 році вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. Зараз чоловік служить у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків