Лайм

Поцілили туди, де спасають людей: Юрій Ткач відреагував на удар по лікарні у рідному Дніпрі

Росія знову атакувала Україну

Юрій Ткач родом із Дніпра, по якому російська армія двічі вдарила ракетами та безпілотниками 26 травня. Під час ранкової атаки окупанти поцілили у поліклініку, вбивши та поранивши пацієнтів, серед яких – маленькі діти. Актор відреагував на новий теракт РФ та показав кадри наслідків обстрілу.

"Мое рідне місто Дніпро! Кожного дня проживає під звуки сирени і вибухи роботи ППО! Але сьогодні, нажаль... Медичний заклад, немає жодного відношення до військових обʼєктів! Вже е загиблі та постраждалі (серед них маленькі діти). Сьогодні ці ****** поцілили туди, де насправді спасають людей! А їх слова "пришли спасти" = вбити, знищити! Ніколи не пробачимо і не забудемо!", - написав шоумен в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юрій Ткач (@yuriy_tkach)


На трагедію у Дніпрі також відреагували й інші знаменитості, серед яких Леся Нікітюк, Юрій Горбунов та Надя Дорофєєва, яка зараз перебуває в турі містами Америки на підтримку України.

Леся Нікітюк

"Ракетний удар по поліклініці у Дніпрі. Поліклініка – місце де надають допомогу та рятують життя.. а не навпаки. Терористи. Мої співчуття всім постраждалим", - написала українська телеведуча.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)


Юрій Горбунов

"Удар по лікарні в Дніпрі! На цю хвилину 2 загиблих і 26 поранених! Не зупиняє нелюдів ніщо! Ніколи не забудемо! За все понесуть покарання!", - відреагував телеведучий.

Читайте також: Серед поранених - діти: з'явилися подробиці про жертв ракетного удару РФ у Дніпрі. Фото і відео.


Надя Дорофєєва

"Сьогодні ворожа атака перетворила місце, призначене рятувати життя, на місце, де люди гинуть. Я ніколи не думала, що люди можуть бути такими жорстокими. Але вже давно зрозуміла - немає межі жорстокості нашого ворога. Боляче. Співчуваю всім постраждалим. Жах", – написала співачка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)


Раніше Катя Осадча показала наслідки ракетних обстрілів на Київщині.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита