Лайм

Не зміг пробачити зраду: Олександр Пономарьов назвав причини своїх розлучень

Співак розповів, чому розпалися його шлюби

Олександр Пономарьов двічі був одружений: першою дружиною артиста стала Олена Мозгова, другою – Вікторія Мартинюк. Про причини розлучень співак не розповідав, бо не любить афішувати особисте життя.

В інтерв'ю "Гордону" 49-річний музикант торкнувся цієї теми та розповів, чому розпалися його шлюби, в яких з'явилися діти. З Оленою Мозговою Пономарьов прожив близько 10 років. За цей час у них народилася донька Євгенія. Причиною розлучення із продюсеркою, за словами співака, стали її зради.

Олександр Пономарьов Фото: instagram.com/ponomaryovoleksand

"Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг вибачити і пішов. Так трапилося. Я Олену поважаю, вдячний їй за дочку, поважаю, як мати своєї дитини. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити", - сказав артист.

Читайте також: Неймовірні болі: Олена Мозгова думала про самогубство через хворобу Лайма.

У 2006 році Олександр Пономарьов одружився з Вікторією Мартинюк, яка народила йому сина Олександра. У 2011-му подружжя розійшлися. Крах шлюбу з другою дружиною спричинило інше.

Олександр Пономарьов із сином-тезкою Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

"У мене було таке помилкове судження, що я в 30 років можу домовитися навіть зі змією, такий я був комунікабельний, з усіма спілкувався, мені здавалося, що я людину зможу змінити. Це була моя помилка. Ми не зійшлися за характерами. А потім, коли вона мені сказала: "Вибирай: або я, або Женя", дочка моя. Женя ж жила завжди зі мною після нашого розлучення з Оленою, і вона не дуже її любила, скажімо так. І сказала: "Або я, або Женя ". Я сказав, що я дочку обирати не можу, вона вже обрана, а дружину можу. І так ми розійшлися", - поділився Пономарьов.

Олександр не тримає зла й на другу дружину, і не хоче згадувати її поганими словами. Артист вдячний колишнім обраницям за те, що вони подарували йому двох дітей – дочку та сина. Нині дітям Пономарьова – 25 та 16 років.

Дочка Пономарьова Євгенія Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Співак розповів, що підтримує стосунки з усіма своїми дітьми, а також із Зоєю – дочкою Олени Мозгової, яку виховував змалечку. Олександр стверджує, що для нього немає різниці між Женею та Зоєю, обох він любить однаково.

Пономарьов з дітьми: Олександром, Євгенією та Зоєю Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Щодо особистого життя після розлучень, співак сказав, що з ним "все гаразд", але розповідати докладніше артист відмовився, щоби не наврочити.

Нещодавно Олександр Пономарьов привітав сина з днем народження та показав архівні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео