Лайм

Міллі Йовович присвятили інсталяцію у Дніпрі: акторка жила у місті близько року

Автори впевнені, що зірка з гумором відреагує на виріб-присвяту

Міллі Йовович, яка підтримує Україну у період російського вторгнення, присвятили унікальну інсталяцію. Так, у місті Дніпро встановили частину шафки із металевим горщиком, а також прикріпили світлину акторки.

Відомо, що знаменитість народилася у столиці, у родині акторки Галини Логінової та лікаря Богдана Йововича. У Дніпрі ж майбутня зірка Голлівуду прожила близько року: вона мешкала у бабусі та ходила там до дитсадка. Митці вирішили підкреслити цю деталь з біографії Мілли та встановити подібну інсталяцію, фото якої публікує ТСН.

Фото: Ольга Павловська/ТСН

"Чотири роки їй було. Власне, ми шукали такий радянський горщик спеціально, радянський шматок шафки, щоб показати ще ту епоху, яку вона застала. І в яку ходила", - пояснив член ради мистецького провулку Сергій Бурбело.

Читайте на тему: Аж сльози навертаються: Міла Куніс розповіла, як її дочка відреагувала на своє українське коріння.

Окрім того, автори пообіцяли повідомити Йовович про виріб-присвяту. Вони впевнені, що акторка нормально відреагує на цю новину, адже, за їх словами, у неї все гаразд з почуттям гумору.

Фото: Ольга Павловська/ТСН

"В неї, на мій погляд, дуже нормальне почуття гумору. Вона буде ставитися нормально. А може, приїде у Дніпро сфотографуватися", - додав керівник проєкту "Культурна столиця" Григорій Гельфер.

Мілла ЙововичФото: instagram.com/millajovovich

Нагадаємо, Мілла Йовович народилася та перші п'ять років свого життя провела в Україні. У січні 1981 року разом з батьками емігрувала до США через те, що батьку (який є сербом за походженням) не дали візу в СРСР. Спершу сім'я Мілли жила в Лондоні, потім перебралася в Сакраменто, після чого опинилася у Лос-Анджелесі. Вищу освіту Йовович не здобула, дуже рано почала кар'єру моделі - на той момент її було 11 років.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита