Лайм

Це мінімальна реакція: Ігор Кондратюк висловився про скасований концерт Лободи у Києві

Знаменитість сказав свою думку з цього приводу

Продюсер Ігор Кондратюк прокоментував концерт Світлани Лободи, який мав відбутися у Києві цього літа, однак його скасували після гучного скандалу. Чоловік зазначив, що не розуміє людей, які готові організувати виступ артистки попри те, що до лютого 2022 року вона розважала росіян.

"У мене багато претензій до Лободи, але вони, мені здається, давно мною озвучені. У мене більше претензій до цього розважального центру Osocor, який раптом вирішив, що з колаборанткою Лободою можна зробити концерт. Тут у людей точно мозків немає. Я не знаю, що це за люди, здається, вони сповідують не просто "какая разніца", а інший погляд", - сказав знаменитість у коментарі "Телеграфу".

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

"Це просто маячня. Це так само недолуго, як ті недолугі люди, які привезли Басту у 2021 році в Київ. Це мінімальна реакція. Хай радіють, що не спалили Osocor в першу же ніч після появи оголошення. І це не є ніяка не екстремістська заява. Я відкрив рота, коли побачив, що таке можливо!" - додав він.

Читайте на тему: Катя Осадча висміяла Світлану Лободу, яка збиралась дати скандальний концерт у Києві.

Кондратюк наголосив на тому, що якщо українці продовжать толерувати таких виконавців як Лобода, то в країні виникне складна внутрішньополітична ситуація. Тому він вважає правильним бойкотувати виступи подібних музикантів. Такої ж думки дотримуються репер Ярмак та активіст Сергій Стерненко, які одними з перших відреагували на запланований в столиці концерт.

"Ми не маємо права толерувати тих людей, які толерували з 2014 року Росію, бо вона була окупанткою. Якщо ми так зробимо, то виникне дуже небезпечна внутрішньополітична ситуація. Люди, які зараз в окопах не перший місяць, ходили по коліна в воді, мерзли взимку, коли вони побачать, що Свєта Лобода буде трясти своєю дупою десь під Києвом для зрозуміло якої публіки… Туди ж не підуть ветерани, нормально налаштовані громадяни, туди підуть ті, кому реально все по барабану, включаючи те, яка влада буде у їхній державі. Ці люди цього не зрозуміють", - сказав продюсер.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Крім того, Кондратюк звернувся з порадою до Міністерства культури. Він зазначив, що на місці представників відомства розіслав лист всім розважальним закладам, у якому вказав би, кого не слід запрошувати виступати на своїх майданчиках:

"Мовляв, дивіться, ви, звичайно, можете запрошувати таку-то, але Міністерство культури попереджає вас, що в тому числі само відомство буде робити все для того, щоб ці концерти було зірвано. І хай тоді подають в суд на Міністерство культури і доводять, що вони мають право це робити. Хотів би подивитись бодай на один суд, який менеджмент Свєти Лободи виграє у концертного майданчика, що відмовив у концерті".

Нагадаємо, днями Osocor опублікував афішу концерту Світлани Лободи. Захід був запланований на 25 серпня 2023 року і мав на меті благодійні цілі. Зокрема, збір коштів на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні "Охматдит". На це відреагував репер Ярмак, який заявив що українцям варто "обійтися без зрадників" та знайти інший спосіб допомогти медичній установі.

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита