Лайм

Дмитро Дікусар у ЗСУ після тривалої перерви вийшов на зв'язок і звернувся до українців

Захисник розмістив допис і показав свіже фото

Український хореограф Дмитро Дікусар став на захист країни одразу після початку повномасштабного вторгнення. Після цього танцівник та військовослужбовець ЗСУ вкрай рідко виходить на зв'язок. У січні воїн показав фото з фронту, і з того часу у соцмережах не з'являвся. Через чотири місяці захисник показався в Instagram.

На своїй сторінці Дмитро опублікував знімок у цивільному одязі та розповів, що побував у звільненні та вперше за рік зустрівся з рідними. Після нетривалої відпустки Дікусар повернувся на службу.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

"Нещодавно мав звільнення на певний час. Вперше за рік обійняв рідних і подякував Богу за це. Відверто, на гражданці відчув себе дискомфортно. Повернувся на службу, - повідомив 37-річний воїн.

Також Дмитро звернувся до українців у тилу: до тих, хто наближає нашу перемогу і тих, хто "наживається на кривавій війні".

"Живіть, радійте життю любі українці, але не забувайте, яку ціну за це заплатили і платять ті, хто цінує ваше життя більше за своє. І дякую, що невтомно допомагаєте Збройним Силам! Без вас, любі, ми би не дочекались обіцяного озброєння! А тим, хто наживається на цій кривавій війні, хочу побажати встигнути витратити все… Україна є і буде вільною! Всіх обійняв!", - написав захисник України.

Читайте також: Був у лікарні: Женя Кот розповів про Дмитра Дікусара у ЗСУ, який рідко виходить на зв'язок.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

У коментарях колеги та шанувальники подякували воїну за його "класні думки" і за службу, а також за те, що дав про себе знати.

"Класні думки справжніх воїнів – коли не заздрісно, що цивільні живуть звичайним життям... Тому що саме задля цього ви воюєте на передовій! Дякую за службу", - написала ведуча Соломія Вітвіцька.

"Дімо! Бережи себе! Дякую тобі!", - залишив коментар хореограф Женя Кот.

"Дякую" - лаконічно написала Марічка Падалко.

"Нарешті побачила Вас! І дуже тішуся з цього приводу. Щодня молюся, щоб ми швидше перемогли ворогів і щоб усі наші воїни повернулися додому до своїх рідних живі та здорові!", - пишуть шанувальники Дікусара.

"Дякую вам за кожен наш день! Низький уклін від усіх українців".

"Я така рада, що ви дали про себе знати! А то постійно думаємо, де ви, як ви! Дякую".

"Як боляче, хороша, гарна, реалізована людина вирвана з життя через покидьків... Між рядків і в прямій мові зрозуміло, що вам, Дмитре, відкрито багато сторін війни. Бережіть себе. Дякуємо вам до небес. Завдяки таким, як ви світ змінюється".

Нагадаємо, Дмитро Дікусар став солдатом ЗСУ на четвертий день повномасштабної війни – 27 лютого 2022 року. У ніч на 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону було завдано авіаудару. На щастя, Дмитру та майже всім бійцям вдалося врятуватися.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше колишня дружина Дмитра Дікусара Ірина Білик розповіла, чому воїн не виходить на зв'язок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа