Лайм

Був у лікарні: Женя Кот розповів про Дмитра Дікусара у ЗСУ, який рідко виходить на зв’язок

Танцюрист став на захист Батьківщини у перші місяці вторгнення

Хореограф і переможець "Танців з зірками" Женя Кот розповів про спілкування з Дмитром Дікусаром, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ. Як зазначив чоловік, вони підтримують зв’язок і час від часу переписуються.

В одному з листувань Кот дізнався, що його колега потрапив до лікарні через серйозну ангіну. Детальніше про це зірка розповів у інтерв’ю Славі Дьоміну.

Женя КотФото: instagram.com/kot_jenya

"З Дімою ми, я не можу сказати, що часто, але переписуємося. Я йому пишу, як у нього справи. Нещодавно писав, він був у лікарні. Він захворів, якась дуже серйозна ангіна у нього була, і він був якраз на лікарняному", - пояснив Кот.

Женя поділився, що постійно запитує Дмитра про його самопочуття, а також про те, чи потрібно щось доставити йому та іншим захисникам на фронт. Окрім того, колега Дікусара пригадав їхню розмову на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну: "На початку я в нього запитав, що там, як справи. Він каже: "Це стрьомно". Більшість хлопців, з якими він прийшов туди, вже немає в живих".

Читайте на тему: Дмитро Дікусар потрапив під авіаудар і дивом залишився живим: фото та відео пожежі.

Дмитро ДікусарФото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Кот також зізнався, як ставиться до свого іншого колеги – танцюриста Влада Ями, який у період війни перебрався до США. Крайні публікації чоловіка у соцмережах часто викликають обурення користувачів мережі: люди не розуміють фото з вечірок хореографа чи його слова підтримки десь з-за кордону. У свою чергу Кот сказав, що привітався б з Ямою при зустрічі, незважаючи на те, що вони не підтримують спілкування.

"Я б привітався з усіма. Тут така штука. З Владом ніякого зв'язку ми не тримаємо, та і до цього не дуже тримали... Влад завжди тримався від всіх трошечки осторонь", - пояснив хореограф.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії