Лайм

Колишній чоловік Ані Лорак на весіллі підняв тост за Україну і передав "послання" окупантам

Мурат продемонстрував свою позицію з перших днів війни

Колишній обранець співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу, який нещодавно одружився з українською візажисткою Лілією Реус, відкрито підтримує Україну. На весіллі пари можна було побачити українську символіку, також турецький бізнесмен зізнався у коханні нашій країні і підняв за неї тост.

"Любимо Україну і будемо любити. Російською спілкуємося, але з українською душею" – сказав екс-чоловік уродженки Буковини. Фото та відео весільної церемонії він оприлюднив у Instagram.

Фото: instagram.com/muratnalca

Фото: instagram.com/muratnalca

Однак не лише словами чоловік підтримує Україну. Так, у stories він показав, що нещодавно передав "вітання" російським загарбникам. У соцмережах Мурат виклав знімок, на якому можна побачити боєприпаси, де написано: "Мурат Налчаджиоглу, за Україну". Цим вчинком бізнесмен долучився до ініціативи Укроборонпрому – в її рамках артисти, військові та громадські діячі залишають на новеньких боєприпасах послання для агресорів.

Фото: instagram.com/muratnalca

Читайте також: Фонд помсти Ані Лорак: Катя Осадча висміяла співачку-зрадницю через її ім'я на БПЛА.

Налчаджиоглу має турецьке громадянство, проте він не виїхав з України у період повномасштабного вторгнення. Навпаки, залишився тут та активно розвиває власний бізнес. Чоловік називає нашу країну своєю батьківщиною. Він заявив, що йому не властиво тікати з країни, "коли щось не добре йде". Окрім бізнесу, Мурат займається волонтерством та допомагає ЗСУ.

Фото: instagram.com/muratnalca

Його колишня дружина – Ані Лорак – проявила повністю протилежну позицію. Агресію росіян в Україні вона вирішила не засуджувати, натомість залишилася жити й надалі будувати кар’єру в країні-терористці РФ. Своє мовчання українка раніше виправдала заявою про те, що "її музика не має кордонів".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації