Лайм

Домашній арешт продовжили: у суді вирішили подальшу долю Остапа Ступки після ДТП

Аварія сталася з вини актора

На початку квітня Остап Ступка напідпитку вчинив ДТП у центрі Києва, внаслідок якої постраждала людина. Українського актора відправили під нічний домашній арешт на два місяці. 6 червня запобіжний захід закінчився, і в суді вже вирішили подальшу долю народного артиста.

Як повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, днями відбулося нове судове засідання, на якому ухвалили продовжити Ступці запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту ще на один місяць, тобто до 5 липня включно. Протягом цього періоду актор не має права залишати домівку з 22:00 до 06:00.

Фото: instagram.com

Суд залишив за винним такі обов'язки: прибувати за першим викликом слідчого, не відлучатися без дозволу та повідомляти про зміну місця проживання.

Читайте також: Не можу: Остап Ступка висловився про аварію, яку влаштував у Києві.

Нагадаємо, аварія сталася пізно увечері 4 квітня у Голосіївському районі столиці. Остап Ступка на своєму Range Rover виїхав на зустрічну смугу та влетів у припарковану Mitsubishi. На той момент в авто знаходився 38-річний водій, якого госпіталізували з травмами різного ступеня важкості. При перевірці артиста на стан алкогольного сп'яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле, за допустимих 0,2 проміле.

Фото: Telegraf

55-річному артисту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. За вчинене Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років, а також заборона керувати автівкою протягом наступних п'яти років.

У залі суду Остап Ступка визнав свою провину, вибачився та зобов'язався надавати усіляку допомогу потерпілому.

Тим часом у театрі Франка, де працює Остап Ступка, прокоментували аварію та відповіли, чи звільнятимуть актора.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу