Лайм

Ситуація засмутила всіх: у театрі Франка висловилися про аварію, яку влаштував Остап Ступка

Представники відповіли, чи будуть звільняти актора

Національний академічний театр імені Франка, де працює Остап Ступка, вперше прокоментував аварію з його участю. Відомо, що в одній із вистав чоловіка замінили іншим актором.

Так, нещодавно у театрі глядачі побачили виставу, в якій раніше роль Сініція Велута грав Остап Ступка. Цього ж разу персонажа на сцені втілив Віталій Ажнов. "Вчора роль Сіцінія Велута вперше виконав Віталій Ажнов! Вітаємо з прем'єрою!" – йдеться на офіційній сторінці театру Франка у Facebook.

Фото: facebook.com/frankotheatre

Незважаючи на заміну, у театрі нічого не сказали про звільнення Ступки. Навпаки, представники Франка зазначили, що "цінують та поважають свого колегу, а також бажають постраждалому внаслідок ДТП якнайшвидшого одужання".

"Остап Ступка - актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звісно, ситуація, що сталася глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо постраждалому якнайшвидшого одужання", - написали в коментарі до посту.

Фото: facebook.com/frankotheatre

Читайте також: В мережі з'явилися фотографії з місця аварії, яку влаштував Остап Ступка.

Нагадаємо, 4 квітня 2023 року в центрі Києва на своєму авто Land Rover Остап Ступка виїхав на зустрічну смугу та влетів у припаркований автомобіль. Всередині в цей момент перебував чоловік, який зазнав травмувань. Внаслідок інциденту він потрапив до лікарні.

У крові актора за допомогою "Драгера" виявили 1,62 проміле алкоголю. (Допустима норма – 0,3 проміле). За вчинене актора відправили під нічний домашній арешт до 5 червня включно. Актор не має покидати дім з 22:00 до 06:00. Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня.

Фото: instagram

Остап Ступка - український актор театру, кіно та дубляжу, телеведучий. Народний артист України, лауреат Мистецької премії "Київ" імені Амвросія Бучми. У театрі Франка працює з 1988 року.

Син Богдана Ступки та батько Дмитра Ступки. Має трьох дітей – двох синів Дмитра та Богдана, а також доньку Устину.

  • Раніше нардеп від "Слуг народу" потрапив у ДТП зі смертельними наслідками.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита