Лайм

Вивчає польську мову: Євген Кошовий натякнув, де буде навчатися його дочка Варвара

Зірка поділився деякими деталями

Художній керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про майбутнє навчання 15-річної дочки Варвари. Про вибір навчальної установи він не сказав, проте натякнув, що наразі дівчина вчить польську мову.

У інтерв’ю Славі Дьоміну актор також повідомив, що його старша дитина мріє стати співачкою та акторкою, і у майбутньому зібрати цілий стадіон. "Вона хоче бути співачкою, акторкою – все, що пов’язано з цим. У неї є мрія зібрати стадіон, але для того треба пахати. Вона зараз вивчає польську мову. На цьому поки що я тобі все сказав", - поділився він.

Варвара КошоваФото: instagram.com/yalta_k

Кошовий зізнався, що був період, коли у нього були складні відносини з Варварою. Він уточнив, що це було у час її перехідного віку. Наразі, за словами чоловіка, ситуація змінилася у кращу сторону.

"Варвара не виросла мажоркою, але в неї такі трохи запити, іноді буває. В неї немає стопу: "Я хочу, я хочу, я хочу". Я кажу: "Зупинись. Прибираємо "три хочу" одне залишаємо". Це все. Я вважаю що це прогресом в наших стосунках, що стосується фінансової складової. Вона розуміє, що зараз заробіток не такий, як раніше. Були складні стосунки. І не лише зі мною. І з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік", - пояснив Євген.

Читайте на тему: Я його в очі не бачив: Євген Кошовий висловився про орден "За заслуги" від президента.

"Зараз я можу сказати, що приблизно 30 відсотків життя наших дітей малюють гаджети і все, що в тих гаджетах є. Іноді ми їм навіть не потрібні, і це теж лякає. Варя трохи старша і трохи вже від цього відійшла, а Сіма (друга донька актора) – маленька ще, тільки закінчила другий клас", - додав він.

Фото: instagram.com/yalta_k

Окрім того, шоумен висловився про нещодавню критику у бік Варвари через ролики в TikTok під російських виконавців. Він наголосив, що артисти, під пісні яких його донька записувала відео, підтримують Україну: "Під російських артистів, які підтримують Україну. Ми провели з нею бесіду, я не буду в це заглиблюватися".

Також Кошовий висловив свою думку стосовно того, що Варвара продовжує вести соцмережі російською: "Про це ми теж дуже багато говорили. Впливати на те, і стежити за тим, як вона веде соцмережі, це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською. Вдома спілкуємося так, як захочемо. Спілкуємось російською, спілкуємось українською".

Зірка підсумував, що донька часто прислухається до його порад, незважаючи на свій складний характер. "Вона розуміє, що якщо щось заборонене, то це треба хоч спробувати зробити. А я їй завжди кажу: "Спочатку подумай, потім роби", і в більшості випадків вона дослухаться…", - сказав він.

Кошовий з дружиною та донькамиФото: instagram.com/yalta_k

Нагадаємо, Варвара Кошова – старша донька відомого коміка та шоумена. Дівчина двічі брала участь у вокальному шоу "Голос.Діти" та у 2019 році дійшла до суперфіналу в команді Джамали. До цього перемагала на міжнародному конкурсі талантів "Україна об'єднує світ". Також пробувала свої сили у Нацвідборі на дитяче "Євробачення-2019", однак пройти відбір їй не вдалося.

Також Євген Кошовий з дружиною мають молодшу доньку, яку звати Серафима.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil