Лайм

Сестра Маші Єфросиніної, яка залишається в РФ, у свій день народження заговорила про "мир"

У публічному просторі жінка лише раз згадала про війну

Ліза Ющенко, яка є колишньою невісткою експрезидента Віктора Ющенка і молодшою сестрою Маші Єфросиніної, 9-го червня святкує 37-й день народження. З нагоди свята вона поділилася чорно-білим фото та своїми думками про "закінчення пекла" та "настання миру".

"У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу тільки одного - щоб закінчилося пекло і настав мир", - зазначила жінка у Instagram. Свою публікацію вона написала російською мовою.

Ліза ЮщенкоФото: instagram.com/liza_u

У період повномасштабного вторгнення Ющенко обрала мовчазну позицію: 24 лютого 2022 року вона оприлюднила синьо-жовту картинку з написом Stop war in Ukraine. Після цього всі заклики зупинити російську агресію в Україні з її боку закінчилися.

Пост жінки 24 лютого 2022 рокуФото: instagram.com/liza_u

Покидати країну-агресорку РФ жінка теж не поспішає. Спочатку ЗМІ писали, що вона нібито виїхала з Москви через початок російсько-української війни. Згодом ці чутки спростували, оскільки у своєму блозі сестра Єфросиніної виклала кілька знімків, зроблених в одному із московських салонів краси. Судячи з відміток геолокацій, з Росії Ліза виїжджає лише, коли подорожує до інших країн. Якийсь час вона провела у Монако, про що свідчать численні геовідмітки на світлинах у соцмережах.

Читайте на тему: Маша Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама їздила в Москву на день народження онучки.

Також раніше Ющенко засвітилася на знімках московського фотографа, який колись вже влаштовував для неї зйомку. Згідно геотегу у його stories, чоловік знаходиться у Москві.

Восени 2022 року блогерка разом з іншою українкою, дизайнеркою Ксенією Королевич запустила бренд одягу. Однак своєї участі у цьому проекті вона не афішує.

Ліза Ющенко з мамою, сестрою Машею та племінницею НаноюФото: instagram.com/liza_u

Нагадаємо, Ліза Ющенко – колишня дружина сина екс-президента України Віктора Ющенка Андрія. Пара була у шлюбі з 2009 по 2012 роки. У них народилася донька Варвара.

У 2014 році, у рік вторгнення РФ в нашу країну, сестра Єфросиніної вийшла заміж за російського бізнесмена Сергія та перебралася до країни-окупанта. У подружжя є син, а весілля відбулося в США.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil