Лайм

Дженніфер Лопес похвалилася, як виглядає її чоловік Бен Аффлек без сорочки: фото

Співачка похвалила коханого

18 червня світ відсвяткував День батька, і багато знаменитих жінок привітали своїх батьків та чоловіків теплими словами. Дженніфер Лопес не стала винятком. Хоча 53-річна співачка не має спільних дітей із Беном Аффлеком, вона дуже високо цінує його батьківські навички. Також знаменитості явно подобається сталевий прес чоловіка, адже вона опублікувала його фото в Instagram.

Фото: instagram.com/jlo/

"Пост подяки Татусеві. З Днем батька! І з Днем батька всіх чудових татусів! Ми любимо вас і цінуємо більше, ніж ви могли б подумати", - написала зірка.

Крім пікантного селфі Аффлека, співачка опублікувала милі кадри з чоловіком, а також відео, в якому розповідає про його батьківські якості.

Читайте також: 53-річна Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото.

"Чесно, він найкращий батько, якого я коли-небудь зустрічала. Він такий залучений [у процес виховання]. Чесно, він навіть вчить мене, як спілкуватися з дітьми. Він такий чудовий хлопець, який постійно навчається. Він прочитає будь-яку книгу про дітей, і він застосовує ці знання, - розповіла Лопес. - І він присутній у житті дітей. Це все, чого можна було б бажати - люблячий, залучений, дбайливий тато, який з'являється кожного дня".

Фото: instagram.com/jlo/

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися в червні 2022 року, через 20 років після їхніх перших заручин та подальшого розставання. Співачка виховує 15-річних близнюків Макса та Еммі від співака Марка Ентоні. Аффлек має трьох дітей від шлюбу з актрисою Дженніфер Гарнер - 18-річну дочку Вайолет Енн, 14-річну Серу Розу Елізабет і 11-річного сина Сема.

Фото: Getty Images

у День батька в мережі з'явилися нові фото принца Вільяма з трьома дітьми. Люди сперечаються, хто з них найбільше схожий на тата.

Цікаві новини:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків