Лайм

Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд вдруге стали батьками: перше фото з малюком

Чоловік був поруч із своєю коханою у важливий момент

Український хореограф Макс Чмерковский та його дружина Пета Маргатройд вдруге стали батьками. Хлопчик з’явився на світ в особливий день – у День батька, який щороку відзначається у третю неділю червня.

У Instagram танцюрист показав перше фото з новонародженим малюком. На опублікованому кадрі чоловік тримав сина на руках, щоправда, обличчя дитини він поки показувати не став. "З Днем батька мене", - лаконічно підписав світлину Чмерковський.

Фото: instagram.com/maksimc

Пета Маргайтрод народжувала в одному із пологових Лос-Анджелеса. Пара не очікувала, що пологи почнуться саме цього дня, адже хореограф був в іншому місті, тоді як його обраниця знаходилась вдома.

Чмерковському довелося швидко їхати до коханої, аби мати можливість бути з нею поруч та підтримувати її. Хореограф зізнавався, у нього на очах виступали сльози радості, оскільки народження довгоочікуваного другого сина – один із найзворушливіших моментів у житті.

Фото: instagram.com/maksimc

Читайте на тему: Найбільша помилка мого життя: Макс Чмерковський висловився про участь у шоу "Холостяк".

Нагадаємо, Макс Чмерковський та Пета Маргатройд одружилися у 2017 році. У січні того ж року у пари народився первісток – син Шай.

Завагітніти та народити другого хлопчика Пета змогла після трьох викиднів, які були у її житті. Перший викидень стався восени 2020 року, третій – восени 2021. "Після 2 років постійної боротьби та душевного болю, 3 викиднів та невдалої пересадки ембріона... у нас буде дитина. Ця новина принесла надзвичайну радість нашій сім'ї, і нам є за що бути вдячними", - повідомляла радісну звістку про другу вагітність Маргатройд.

Фото: instagram.com/maksimc

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй